Öneri DreamStar Nova2 Satışa Sunuldu.. 1.999 TL Kaçırmayın..!!

Bir daha bu firmadan ürün filan almam kendimi kazıklanmış gibi hissediyorum. 2100 liraya iki hafta önce nova 1'i aldım yeni ürün çıkacağını en az 1 ay önce duyurmaları gerekirdi
İkinci el sitelerde 100-200 ucuza satabilirsiniz, garantili, 15 günlük cihaz neticede

ilk çıkan mibox serilerinden birisini kullanıyorum. (Mibox3) , Temmuz 2021 den sonra güncelleme desteği kesildi.Android 9 dan sonra güncelleme almadı.
Hala kasmadan bütün uygulamları çalıştırıyor ve son derece stabil.
az biraz ram yükseltti, işlemcisi biraz daha güçlü diye cihaz upgrade etmek akıl mantık işi değil bence
elinde tv box olan arkadaşlar bence upgrade etmemeli.
hala wifi 4 , 100 mbps ethernet, 2 gb ram kullanıyorlar insanları nallıyorlar.
4K BluRay Remux arşivcisinizdir ve elinizdeki tv box cihazı kasıyordur ona birşey diyemem o zaman güçlü sağlam bir tv box alınabilir.
İlk kez tv box alacak arkadaşlar alıp deneyebilir.

@tekkan üstadım geçen hafta bu konuda yazışmıştık hatırlarsanız (https://forum.sinetech.tr/konu/son-donemin-en-ideal-f-p-oranina-sahip-android-box-onerisi.7980/)
bütçeyi zorlayıp bunu mu almak lazım ne dersiniz fikrinizi duymak isterim mümkünse.
Ha şart değil derseniz hangisini seçmeliyim sizce

@tekkan üstadım geçen hafta bu konuda yazışmıştık hatırlarsanız (https://forum.sinetech.tr/konu/son-donemin-en-ideal-f-p-oranina-sahip-android-box-onerisi.7980/)
bütçeyi zorlayıp bunu mu almak lazım ne dersiniz fikrinizi duymak isterim mümkünse.
Ha şart değil derseniz hangisini seçmeliyim sizce

Şu an ki fiyatıyla bütçeyi biraz zorlayıp bu cihazı alabilirsiniz. 3.500 liraya yükselirse; 2gb lisanslı cihaz da benim tercihim 1.500/1.750 liraya next olur. Çünkü aradaki %50 fiyat farkı getirdiği performans artışına değmez. Normal bir kullanıcının da hissedebileceği bir durum değildir. Dreamstar i4 cihaza da max 1.700 verilir. Üstü fiyatlara kesinlikle almayınız.

Son düzenleme:
Şu an ki fiyatıyla bütçeyi biraz zorlayıp bu cihazı alabilirsiniz. 3.500 liraya yükselirse; 2gb lisanslı cihaz da benim tercihim 1.500/1.750 liraya next olur. Çünkü aradaki %50 fiyat farkı getirdiği performans artışına değmez. Normal bir kullanıcının da hissedebileceği bir durum değildir. Dreamstar i4 cihaza da max 1.700 verilir. Üstü fiyatlara kesinlikle almayınız.
çok teşekkür ederim.

@altanaktan1971 hocam sağolsun dm'den böyle bir indirim kuponu olduğunu iletti. Almak isteyen kaçırmasın.

Bu video altında açıklama mevcut.

Satın al - @The_SreT arkadaşımızın katkısıyls KONTRA400 koduyla 2099 lira nova 2Kod sınırsız istediğiniz kadar kullanabilirsiniz, 7 Kasım yani bugün kod için son gün.

Next Star Pro 4K olan modeli didik etmiş biri olarak söylüyorum. İşlemcisi, yonga seti, elektrinonik mimarisi gereği her türlü Next Star Pro 4K olan cihazı buna tercih ederdim. Benim olsa içini açıp bakardım ama benim değildi. RTD yonga setini bu mantıkla kullanmak mükemmel fikir. Next hangi elektronik mühendisi ve üretici firma ile çalıştıysa helal olsun dedim. Fiyat performans ürünü demem ben ona. Fiyatının çok üstünde veren bir ürün. Valla içini açmak çok istedim. Yalan yok. Ama benim değildi. :)

Next Star Pro 4K olan modeli didik etmiş biri olarak söylüyorum. İşlemcisi, yonga seti, elektrinonik mimarisi gereği her türlü Next Star Pro 4K olan cihazı buna tercih ederdim. Benim olsa içini açıp bakardım ama benim değildi. RTD yonga setini bu mantıkla kullanmak mükemmel fikir. Next hangi elektronik mühendisi ve üretici firma ile çalıştıysa helal olsun dedim. Fiyat performans ürünü demem ben ona. Fiyatının çok üstünde veren bir ürün. Valla içini açmak çok istedim. Yalan yok. Ama benim değildi. :)
İstersen içini açıp resimlerini yollarım üstad, benim için sorun olmaz. :)

İstersen içini açıp resimlerini yollarım üstad, benim için sorun olmaz. :)
Yok üstad öyle değil. Ben Aida64'ten zaten kafamda şekillendiriyorum devreyi kafamda. Devre kaç katmanlı? O ara çizginin bir amacı mı kutuda? Boşluk oranı? Devre manlezeme kalitesi. Yani benim onu komple büyüteç ile incelemem lazım. Sonra kafamda modifiyeler başlar. Bir bakarsın dehşet bir şey olmuş. Açma yani. Ama sağolasın. açmış kadar oldun.

Cihaz elime geçti. Çok hızlı kuruluyor yazılım sorunsuz kumanda özel kumanda remıoteG11 google kumandadan küçük boyutta eşleşme ve kontrol hızlı çok iyi. Next 4k prodan kat kat iyi hiç beğenmediğim aldığım boxtı gecikmeli açılış uygulamalar geç açılıyordu bunda yok. Homatics 4k plus kurma stabilitesini aldım beğendim. Hdmi hızlı değil gibi dp özellikleri kırpılmış geldi.ilk izlenimlerim

Ekli dosyalar

• IMG_1188.jpeg
    IMG_1188.jpeg
    1.6 MB · Görüntüleme: 11
  • IMG_1189.jpeg
    IMG_1189.jpeg
    1.3 MB · Görüntüleme: 11
  • IMG_1191.jpeg
    IMG_1191.jpeg
    3.8 MB · Görüntüleme: 11
Son düzenleme:
Cihaz elime geçti. Çok hızlı kuruluyor yazılım sorunsuz kumanda özel kumanda google kumandadan küçük boyutta eşleşme ve kontrol hızlı çok iyi. Next 4k prodan kat kat iyi hiç beğenmediğim aldığım boxtı gecikmeli açılış uygulamalar geç açılıyordu bunda yok. Homatics 4k plus kurma stabilitesini aldım beğendim. Hdmi hızlı değil gibi dp özellikleri kırpılmış geldi.ilk izlenimlerim
Hayırlı olsun reis.

Geri