Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
protonvpn ücretsiz ve sorunsuzben bluestacks ile pc de kullanıyorum. vpn tavsiyesi verebilirmisiniz acaba ?
Farklı kaynaklar deneyeceğim çalışırsa yeniden aktif ederimHocam öncelikle teşekkürler, saat 10:45 itibariyle Discovery televizio ve cs'de hiç açılmıyor, İPTVPRO'da ise sadece ses var . Bilginiz olsun.
Estağfurullah çok sağolun sizde hakkınızı helal edin benimki her daim helaldirUstat " Kusura Bakmayın " Ne demek ya, Gece gündüz demeden bütün isteklerimize karşılık verip, Bizler için bilgi paylaşımı yapıp bizlerin isteklerini karşılayacaksınız. Birde biz kusur mu arayacağız.
Asıl Siz KUSURA BAKMAYIN Hakkınızı helal edin Emekleriniz ve paylaşımlarınız için çok teşekkür ederiz.
Liste kullanıcı dostu kategorilendirme ve düzenli sıralama göz önünde bulundurularak yapılmıştır
" developer ~ @DRAG10 "" collaborator ~ @Syndraxic "
GİTHUB LİNK
Kod:https://raw.githubusercontent.com/DRAG-10/DRAG10/refs/heads/special/DRAG10.m3u
KISALTILMIŞ LİNK
Kod:https://yolla.link/DRAG10
>>>> kısaltılmış link>>> yolla.link/DRAG10 patlamış bilginize
evet şimdi geldiHayır patlamamış hala aktif kısa link
Hocam mor paket bir A aktif değilHayır patlamamış hala aktif kısa link
Ama ek olarak bunuda kullanabilirsiniz
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
iyi akşamlar Bir ricam olacaktı eger mumkun ise Hls playerde oynatabıleceğim Tabii 1 .2 M3U8 Link lazım elinizde kaynak kod var mı şimdiden teşekkür ederimreis bu sinema kaanllari sade bendemi oynatilamiyor yoksa ayni sorun herkestemi var
Mezzo. Kanalını sesi çıkmıyor.MOR KANALLAR YENİDEN AKTİF !
O kanalın kaynağını bulamadım kaldırıcam listedenMezzo. Kanalını sesi çıkmıyor.
Değiştim keyifli seyirlerHocam mor paket bir A aktif değil
Hocam mor paket bir a halen aktif değilDeğiştim keyifli seyirler
Diğer listelerde kaynak yayın yerine tek kişilik ıptv hesaplarından yayın alıp koydukları için 25 sn de bir geri sararTeşekkürler emekleriniz için.Bir şey merak ediyorum diger m3u listeleri acilanlar neredeyse hepsi kanallar kapanıp geri sarıp tekrar devam ediyor. 25 30 saniyede bir Uygulama ile alakalı mı acaba.yardimci olursanız sevinirim.tivimate kullanicisiyim
Yeniden değişeyim