Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Alla alla kaynak aktif ama ya dur bi useragent giriyim bakalım öyle açarmıBi kontrol edebilirmişsiniz Mezopotamya açılmadı
Onun için eve geçip kontrol etmem lazım maalesefElin değmişken bide tarih tvye baksan çok güzel olur
Estağfurullah buyurunTeşekkürler eline sağlık bi ara bakarsan çok makbule geçer. Bu arada dm ile rahatsız edebilir miyim
Eve geçersem düzeltmeye çalışırımYok vpn ile de acmadı
Teşekkür eder ellerinize sağlıkGÜNCELLEME !!!!!
- [] SPOR,Kategorisine
NBA TV HD Kanalı Eklenmiştir.
-Çalışmayan Tüm Kanalların Yayın Domainleri Değiştirilmiştir.
- [] BELGESEL ,Kategorisinde Yaban TV HD kanalı kaynak değiştirilip yeniden aktif hale gelmiştir.
Syndraxic ve Drag10 Keyifli Seyirler Diler,İyi Günler Dileriz….
Tarih tvde sıkıntı var sanırım hocam bi ara bakabilir misiniz?GÜNCELLEME ;
-ESPN SPOR KATEGORİSİ AÇILIP;
-ESPN 1 HD
-ESPN 2 HD
-ESPN DEPORTES HD
-ESPN U HD
kanalları eklenmiştir [RAW] Uydu Kalitesindedir Keyifli Seyirler….
Mavi 4.5.2 yükleyinslm bilgisayardan vlc player de mezzo olarak açıldı. ancak benim aradığım kanal MEZZO LIVE HD ( bu firmanın uhd yayın yapan 2. kanalı ) next start 4k pro daZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.mavi de 4.5.1 acılmıyor.. tesekkürler..
reis trt4 k her yerde bulunacak tipden degil ben bile iptv den ekledim bi ara youtubede yayini vardi bulan olursa youtube yayinini bakariz o zamanTrt 4k bulamadınız galiba usta![]()
Teşekkürlerreis trt4 k her yerde bulunacak tipden degil ben bile iptv den ekledim bi ara youtubede yayini vardi bulan olursa youtube yayinini bakariz o zaman
Bakarız ama şuan değilTarih tvde sıkıntı var sanırım hocam bi ara bakabilir misiniz?