Öneri ☠️DRAG10 [🏴‍☠️] M3U LİSTESİ☠️

SİZCE LİSTE YETERLİ Mİ ???

• Bence yeterli

• Daha fazla kanal eklenmeli

• Film ve dizi eklenmeli

• Yeterli ama kanallar belli aralıklarla güncellenmeli

• Liste güncel tutularak cloudstream'e eklenmeli

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teşekkürler emekleriniz için.Bir şey merak ediyorum diger m3u listeleri acilanlar neredeyse hepsi kanallar kapanıp geri sarıp tekrar devam ediyor. 25 30 saniyede bir Uygulama ile alakalı mı acaba.yardimci olursanız sevinirim.tivimate kullanicisiyim

Teşekkürler emekleriniz için.Bir şey merak ediyorum diger m3u listeleri acilanlar neredeyse hepsi kanallar kapanıp geri sarıp tekrar devam ediyor. 25 30 saniyede bir Uygulama ile alakalı mı acaba.yardimci olursanız sevinirim.tivimate kullanicisiyim
Diğer listelerde kaynak yayın yerine tek kişilik ıptv hesaplarından yayın alıp koydukları için 25 sn de bir geri sarar

Hocam Trt Arabi ve Al jazeera İngilizce+Arapça, Alarabia kanalları eklenebilir mi? 4 kanal :D
Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

Teşekkür ederim.

#GÜNCELLEME;

-Belgesel Kategorisine,Docu Screen Kanalı Eklenmiştir.
-Tabii Spor Kanalları Eklenmiştir.
-Baştan Aşşağı Tüm Mor Kanallar,Belgesel Kanalları,Sinema Kanallarının Kaynağı Değiştirilmiştir.

Bu zamana kadar sabreden ve yanımızda olan tüm forum üyelerine Teşekkür Ediyoruz,Keyifli Seyirler Diliyoruz Saygılar…. ☺️

Hocam Trt Arabi ve Al jazeera İngilizce+Arapça, Alarabia kanalları eklenebilir mi? 4 kanal :D
Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

Teşekkür ederim.
Ben kendi çektiğim uygulamadaki kaynakları kullanıcam bunları açılmadı

#GÜNCELLEME;

-“[🇪🇬]ARAPÇA KANALLAR” Kategorisi Oluşturulmuştur, sırasıyla;

-“TRT ARABİ HD” kanalı,
-“AL JAZEERA HD [AR]”kanalı,
-“AL JAZEERA HD [ENG]”kanalı,
-“AL ARABİA HD”

Kanalları Eklenmiştir Keyifli Seyirler….

bu siteden tüm kanalları çekme şansınız var mi artı tabii platform daki yeni gelen tabii çocuk kanalını ekleme şansınız var mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri