O kanalın kaynağını bulamadım kaldırıcam listedenMezzo. Kanalını sesi çıkmıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
O kanalın kaynağını bulamadım kaldırıcam listedenMezzo. Kanalını sesi çıkmıyor.
Değiştim keyifli seyirlerHocam mor paket bir A aktif değil
Hocam mor paket bir a halen aktif değilDeğiştim keyifli seyirler
Diğer listelerde kaynak yayın yerine tek kişilik ıptv hesaplarından yayın alıp koydukları için 25 sn de bir geri sararTeşekkürler emekleriniz için.Bir şey merak ediyorum diger m3u listeleri acilanlar neredeyse hepsi kanallar kapanıp geri sarıp tekrar devam ediyor. 25 30 saniyede bir Uygulama ile alakalı mı acaba.yardimci olursanız sevinirim.tivimate kullanicisiyim
Yeniden değişeyim
Oynatıcıyı değiştir düzelirHemen hemen hepsinde ama show TV ATV star ve bein kanallarda daha sık oluyor
Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Yok Kaynak bulursam haber ederim eklenen kanalları bildiriyorum zateniz ve gurmeden bir haber var mı üstad?
Ben kendi çektiğim uygulamadaki kaynakları kullanıcam bunları açılmadıHocam Trt Arabi ve Al jazeera İngilizce+Arapça, Alarabia kanalları eklenebilir mi? 4 kanal
Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Teşekkür ederim.
History Tv Eklendi Keyifli seyirlerSağol dostum eline sağlık History TV yi eklersen çok güzel olur
Seksenler,Eğlence Kategorisinde Aktif Keyifli SeyirlerSeksenler 7/24'u de ekler misiniz?