CANPOLAT35
Üye
- Konular
- 0
TesekurlerEkleriz hocam çekerim blu tvden![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
TesekurlerEkleriz hocam çekerim blu tvden![]()
Kaynak Çekersem neden olmasınmoonbug cocuk kanalı ekleyebilir misiniz?
Ssiptv Refferrer ve Useragent Desteklemiyor Bildiğim kadarıyla ondan dolayı mor kanalları açmaz …Arkadaşlar televizyonum eski lg smart tv uygulama olarak ssiptv dışında başka ip tv uygulaması çalışmıyor.Listenizi ekledim ulusal kanallar açılıyor fakat mor ve belgeseller kanallar açılmıyor neden olabilir acaba teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim Dostum Allah razı olsunHepsinin Kaynağını Değiştim hocam iyi seyirler…
(Kanallarda Sorun var diye değişmedim sizde açılmıyor diye kaynak değiştirdim)
reis bu sinema kaanllari sade bendemi oynatilamiyor yoksa ayni sorun herkestemi varSsiptv Refferrer ve Useragent Desteklemiyor Bildiğim kadarıyla ondan dolayı mor kanalları açmaz …
VPN Kullan sonra bak sana zahmet açilmazsa yazreis bu sinema kaanllari sade bendemi oynatilamiyor yoksa ayni sorun herkestemi var
reis bende hic acilmiyo ilginc ayni kaynagin baska yayinlari var onlar sorunsuz burdaki sinema tv lerde sikinti oldu bendeVPN Kullan sonra bak sana zahmet açilmazsa yaz![]()
Düzenlerim belki sıkıntı vardır yeniden çekerizreis bende hic acilmiyo ilginc ayni kaynagin baska yayinlari var onlar sorunsuz burdaki sinema tv lerde sikinti oldu bende
oki doki
Hallederiz
Kanka Çektiğim rec tv hala Kaynak değişmemiş ya nası değişiyim kaynakları
Eklerim müsait zamandaSeksenler 7/24'u de ekler misiniz?
Bugün 5 defa kaynak değiştirdim la yine değiştim al güncelle listeyi bak şimdiMi Box 4k kullaniyorum. Her nedense Now Tv heo donuyor, ya da acmiyor. Herkeste boyle mi, bilmiyorum.