VPN Kullan sonra bak sana zahmet açilmazsa yazreis bu sinema kaanllari sade bendemi oynatilamiyor yoksa ayni sorun herkestemi var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
VPN Kullan sonra bak sana zahmet açilmazsa yazreis bu sinema kaanllari sade bendemi oynatilamiyor yoksa ayni sorun herkestemi var
reis bende hic acilmiyo ilginc ayni kaynagin baska yayinlari var onlar sorunsuz burdaki sinema tv lerde sikinti oldu bendeVPN Kullan sonra bak sana zahmet açilmazsa yaz![]()
Düzenlerim belki sıkıntı vardır yeniden çekerizreis bende hic acilmiyo ilginc ayni kaynagin baska yayinlari var onlar sorunsuz burdaki sinema tv lerde sikinti oldu bende
oki doki
Hallederiz
Kanka Çektiğim rec tv hala Kaynak değişmemiş ya nası değişiyim kaynakları
Eklerim müsait zamandaSeksenler 7/24'u de ekler misiniz?
Bugün 5 defa kaynak değiştirdim la yine değiştim al güncelle listeyi bak şimdiMi Box 4k kullaniyorum. Her nedense Now Tv heo donuyor, ya da acmiyor. Herkeste boyle mi, bilmiyorum.
Kontrol Ettim ve Aktif Olarak çalışıyor Player Kaynaklı AçmayabilirHocam tarih tv açılmıyor bakma şansınız var mı
Şimdiden teşekkürlerEklerim müsait zamanda
Tivibuspor da ekler misin kralMor Kanallardaki Domainler Engellendiği İçin Şuan sadece VPN İle İzleyebilirsiniz Yeni Domain Çektiğimde VPN olmadan Fenerbahçe Maçını İzleyebileceksiniz Ayrı bir kaynak daha ekleyeceğim zaten içiniz rahat kalsın