Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Hocam windows ve url için güzel stabil çalışan iptv player önerir misiniz?Açılmayan bazı kanalları düzelttim
Simdi tivimate yukledim gayet guzel acilma hizi falan guzel beyaz tv yok hafta sonu derin futbol izleycisi olduģum icin yokluğunu fark ettim7/24 Eğlence Kategorisi Oluşturulmuştur!
Kategoriye;
-ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR 2
-SİHİRLİ ANNEM
-KURTLAR VADİSİ
-KURTLAR VADİSİ PUSU
-ÇOCUKLAR DUYMASIN
-CENNET MAHALLESİ
-YAPRAK DÖKÜMÜ
-ADANALI
-YENİ GELİN
Dizileri 7/24 Şeklinde Herzaman Açıktır sınırsız yayın yapmaktadır iyi seyirler herhangi bir isteğiniz varsa iletiniz ekleme yapalım![]()
Beyaz Tv eklendi iyi seyirler…Simdi tivimate yukledim gayet guzel acilma hizi falan guzel beyaz tv yok hafta sonu derin futbol izleycisi olduģum icin yokluğunu fark ettim![]()
Merhabalar, paylaşım için çok teşekkür ederim. Benim sizden ricam Haber kategorisinde bazı kanalların iconları yok. Mesela:Haber Türk, Ülke TV,CNN Türk, Tele1,Sözcü,Halk TV gibi. Bunları iconlu hale getirebilir misiniz?Açılmayan bazı kanalları düzelttim
Eklendi Bile İyi Seyirler Hepsi Direkt Kaynaktan Çekilmiştir…yeni grup olarak müzik kısmı eklenebilir
Merhaba goremedim beyaz tv yi tesekurler dikkatinizeBeyaz Tv eklendi iyi seyirler…
Listenizi Güncellediniz mi? Ayrıca Ulusal Kategorisinin Sonlarında Olmalı.Merhaba goremedim beyaz tv yi tesekurler dikkatinize
Bilen,Yapabilen varsa Yardımcı olsun ben hiç denemedim,kullanmadım cloudstreamı.Hocam bunu cloudstream de kullanabilir miyiz. Eğer kullanabilirsek nasıl. Yardımcı olursanız sevinirim
Yes simdi guncelledim tmmdir eyvallahListenizi Güncellediniz mi? Ayrıca Ulusal Kategorisinin Sonlarında Olmalı.
Windows için SFVIP-Player'ı öneririrm. Ben genelde onu kullanıyorum çok memnunum. Forumda da konusu mevcut: SFVIP PLAYER v1.2.7.91 x64 (PC)Hocam windows ve url için güzel stabil çalışan iptv player önerir misiniz?
Hallederiz bu akşamMerhaba, yaban tv çalışmıyor. Kolay gelsin.
Zamanım Olunca tabiki eklerimSalam Qardaş rus və Azərbaycan kanallarıda əlavə etsən əla olardı birdə spor və sinema kanalları çox etsən yaxşı olardı
nikstream içine ekledim fakat dm ile belirttiğim sorunu çözmeniz gerekiyor ben zaten gerekli düzenlemeleri yapıyorum fakat bunu da düzeltmek için kod eklemek zorunda kalacam o yüzden dediğimi yaparsanız kategori sorunu çözülür şu an benim düzelttiğim şekilde duruyor fakat 2 saat sonra liste otomatik olarak sizin listeyi çekecek ve sizin liste geçerli olacak kategori sorunu ortaya çıkacak. Ek olarak sizin github isminiz ve kullanılan karakterler neticesinde eklenti hata veriyordu bende sizin listeyi bota bağladım 2 saate bir benim repoma çekip düzenliyor o şekilde eklentiye ekleyebildim.Söylediğinizi listeyi yaptığımdan beri düşünüyorum
Liste CS için şu anlık bir repoda bulunmuyor fakat depo sahiplerine eklenmesi için bir talep gönderebilirim
Sadece bir liste için depo yapmanın gereksiz olduğunu düşündüğüm için hazır depolara eklenmesi daha mantıklı olacak
@patr0n @nikyokki @TheMandolarian ilgilenirseniz sevinirim kullanıcıların ve benim ricamdır teşekkürler