Öneri ☠️DRAG10 [🏴‍☠️] M3U LİSTESİ☠️

SİZCE LİSTE YETERLİ Mİ ???

• Bence yeterli

• Daha fazla kanal eklenmeli

• Film ve dizi eklenmeli

• Yeterli ama kanallar belli aralıklarla güncellenmeli

• Liste güncel tutularak cloudstream'e eklenmeli

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
7/24 Eğlence Kategorisi Oluşturulmuştur!

Kategoriye;

-ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR 2
-SİHİRLİ ANNEM
-KURTLAR VADİSİ
-KURTLAR VADİSİ PUSU
-ÇOCUKLAR DUYMASIN
-CENNET MAHALLESİ
-YAPRAK DÖKÜMÜ
-ADANALI
-YENİ GELİN

Dizileri 7/24 Şeklinde Herzaman Açıktır sınırsız yayın yapmaktadır iyi seyirler herhangi bir isteğiniz varsa iletiniz ekleme yapalım :)
Simdi tivimate yukledim gayet guzel acilma hizi falan guzel beyaz tv yok hafta sonu derin futbol izleycisi olduģum icin yokluğunu fark ettim 😁😁

Öncelikle paylaşımınız için teşekkür ederim. Elinize, emeğinize sağlık.
Spor kategorisine Eurosport'lar
Belgesel kategorisine de History, BBC Earth eklemeniz mümkün mü?
Teşekkür ederim!

Açılmayan bazı kanalları düzelttim
Merhabalar, paylaşım için çok teşekkür ederim. Benim sizden ricam Haber kategorisinde bazı kanalların iconları yok. Mesela:Haber Türk, Ülke TV,CNN Türk, Tele1,Sözcü,Halk TV gibi. Bunları iconlu hale getirebilir misiniz?

bende girmiyor yaa bydipi ile denedim açmıyor

Hocam bunu cloudstream de kullanabilir miyiz. Eğer kullanabilirsek nasıl. Yardımcı olursanız sevinirim

BU AKŞAMKİ BJK MAÇI İÇİN HEM YURTDIŞINDAN HEM YURTİÇİNDEN 4 TANE MOR KANAL EKLENMİŞTİR GECİKME SEVİYESİ 20 SN DİR İYİ SEYİRLER…

Merhaba, yaban tv çalışmıyor. Kolay gelsin.

Salam Qardaş rus və Azərbaycan kanallarıda əlavə etsən əla olardı birdə spor və sinema kanalları çox etsən yaxşı olardı

Söylediğinizi listeyi yaptığımdan beri düşünüyorum
Liste CS için şu anlık bir repoda bulunmuyor fakat depo sahiplerine eklenmesi için bir talep gönderebilirim
Sadece bir liste için depo yapmanın gereksiz olduğunu düşündüğüm için hazır depolara eklenmesi daha mantıklı olacak
@patr0n @nikyokki @TheMandolarian ilgilenirseniz sevinirim kullanıcıların ve benim ricamdır teşekkürler
nikstream içine ekledim fakat dm ile belirttiğim sorunu çözmeniz gerekiyor ben zaten gerekli düzenlemeleri yapıyorum fakat bunu da düzeltmek için kod eklemek zorunda kalacam o yüzden dediğimi yaparsanız kategori sorunu çözülür şu an benim düzelttiğim şekilde duruyor fakat 2 saat sonra liste otomatik olarak sizin listeyi çekecek ve sizin liste geçerli olacak kategori sorunu ortaya çıkacak. Ek olarak sizin github isminiz ve kullanılan karakterler neticesinde eklenti hata veriyordu bende sizin listeyi bota bağladım 2 saate bir benim repoma çekip düzenliyor o şekilde eklentiye ekleyebildim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri