💢⚽️💢 DominoTv TVBOX - Android Tv - Mobil " İllegal Yasak "

v14 için indirme linki varmıdır ?

Uygulamayı açıp güncelleme dosyasını indirdim burda sorun yok. Fakat indirdiğim dosyayı yüklemek istediğimde yarıda kesilip "yükleme hatası" uyarısı alıp bir türlü güncelleme dosyasını yükleyemiyorum. Bu zamana kadar uygulamayı sorumsuz kullanabiliyor dum.

v14 için indirme linki varmıdır ?
V14 çıkmadı daha dostum şuan v13
Uygulamayı açıp güncelleme dosyasını indirdim burda sorun yok. Fakat indirdiğim dosyayı yüklemek istediğimde yarıda kesilip "yükleme hatası" uyarısı alıp bir türlü güncelleme dosyasını yükleyemiyorum. Bu zamana kadar uygulamayı sorumsuz kullanabiliyor dum.
Selam.
Eski sürümü silin sonra kurun sistem değişti bu yüzden üzerine kurmaz bundan sonra kurulum olur

Domino hocam DM den yazdım ama görmediniz sanırım

Guzel uygulama

bu uygulamada tek kötü şey benim için; trt1 maç verdiğinde yurtdışında kapalı oluyor kanal ve alternatif yok

benim eski version firetv de güncelledi gösteriyor sadece hiromco boxa yükledim birsey göstermiyor yükleniyor diye gösteriyor

benim eski version firetv de güncelledi gösteriyor sadece hiromco boxa yükledim birsey göstermiyor yükleniyor diye gösteriyor
v12 yani daha önceki sürümü kullanıyorsanız son sürümde hata olduysa esikini silin yenisini kurun olurmu
yeni sıfırdan yüklediniz açmıyor ise cihazınız ile alakalıdır mühtemelen

Arçelik android tvde çalışmadı

v12 yani daha önceki sürümü kullanıyorsanız son sürümde hata olduysa esikini silin yenisini kurun olurmu
yeni sıfırdan yüklediniz açmıyor ise cihazınız ile alakalıdır mühtemelen
ustam oldu sagolasin güzel calisma emeklerine saglik

Tekrardan merhaba. Daha önce yazdım mı hatırlayamadım. Birkaç önerim vardı.
1. Dizi film poster boyutunu kendi zevkimize göre seçebilsek. Mesela satırda 4 lü olursa daha büyük görünür hoş durur bence. Şu an için sadece 2 seçenek var. Artırabilir ol olursa iyi olur.
2. Dizi ilerleme çubuğu sadece listemde görünüyor. Diziler ana sayfasında bölümlerin altındada olsa hangi bölüm ne kadar izlenmiş belli olur.
3. Telegram sayfanız var mı. İletişim kolaylığı olur.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2026-09-21-08-27-35-59_123cf0801017e00751c2b6ada8c0ab85.jpg
    Screenshot_2026-09-21-08-27-35-59_123cf0801017e00751c2b6ada8c0ab85.jpg
    217.7 KB · Görüntüleme: 2

Geri