💢⚽️💢 DominoTv TVBOX - Android Tv - Mobil " İllegal Yasak "

Yeni Filmler Eklendi

1789669926593.png
1789669935217.png
1789669943665.png
1789669949835.png

1789669956494.png

Morlar olmasa da olur. Sırf destek için açar izlerim vakit buldukça.

Yeni versiyon ne zaman yayınlanacak tarih bellimi

Şuan son versiyon Extra bir güncelleme yok şuan.
Sizde bir sorun mu var
Yok sanırım yanlış anlama oldu programı güncelleyeceğini düşündüm sen içerikte güncelleme yapmışsın.

Başarılar diliyorum

Selamlar reis kolay gelsin mor yayınların dışındakiler kalsa idi olmazmıydı onlar kalsa idi yinede sıkıntı olurmuydu sözünü ettiğim mor yayılarla beraber kaldırdıgın sinema ve belgeseller

İllegal Yayınlar yasaklandı ( Uygulamamız içinde Mor Paketler yoktur )

Ekli dosyayı görüntüle 32597

Ekli dosyayı görüntüle 32598
Ekli dosyayı görüntüle 32599
Ekli dosyayı görüntüle 32600
Ekli dosyayı görüntüle 32601
Ekli dosyayı görüntüle 32602
Ekli dosyayı görüntüle 32603

İndirme linkleri

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Code for Downloader App: 8250817

DOMİNOTV Modeli neler oldu ?

Bütün Cihazlarda çalışır duruma geldi Android 6 dahil
Umarım bu sefer herkez rahat rahat uygulamayı kullanır
Çok kötü kendi başına bile çalışamayan bir android 'da cihaz bile çok rahat çalışıyor (TEST Yapıldı)

• Yeni özellikler
    • Canlı TV’ye YouTube canlı yayın desteği eklendi. Yayınlar YouTube uygulamasına gitmeden, doğrudan DominoTV içinde açılır. Android TV ve TV Box uyumludur, otomatik oynatır.
    • Canlı TV’de otomatik kanal oynatma açma / kapama eklendi.
    • Canlı TV, Film, Dizi ve Anasayfa’da tam arama eklendi.
    • Canlı TV, film ve dizi oynatıcıda yayın ekrana tam sığdırıldı. Siyah boşluk kalmadan tam ekran izlenir. Mini oynatıcı ve tam ekran ayrı ayrı ayarlandı.
    • YouTube yayınlarında reklam ve gereksiz yazılar atlanır, yayın daha hızlı açılır.
    • Mini oynatıcıdan tam ekrana (veya tam ekrandan miniye) geçerken YouTube yayını kopmaz, yeniden yüklenmez.
    • Tam ekranda sol oynatıcı menüsü (oynat, kanal listesi, favori vb.) kumanda ile tekrar çalışır.
    • Mini oynatıcıya kumanda ile gidince mavi odak çerçevesi görünür.
    • Telefonda izlerken alttaki yön / navigasyon tuşları gizlenir, izlemeyi bozmaz.
    • Uygulama güncellemesinde “İzin ver” dedikten sonra Geri’ye basınca kurulum otomatik devam eder; uygulamayı kapatıp açmaya gerek kalmaz.

Profil oluştur menüsü eklendi
Her kullanıcının izlediği Filmler Diziler ve Canlıtv Listesi Kendisine ait
Profil Şifre korumalı yapabilme özelliği.
Çocuk lar için Kategori seçme ve izlemesini sitediğiniz CanlıTv kategorileri - Film kategorileri ve Dizi kategorilerini tek tek seçme imkanı Filtreleme yöntemi eklendi

Ve En önemlisi
İki Dominotv birbirine bağlama özelliği
Örnek : Evde Tvbox kurulu Dominotv Var Mobil cihazınızada Dominotv var ikisini birbirine bağlıyarak her ikisindede kendi listeniz oluşur Mobilden izlediğiniz dizi eve gelince aynı arayüz ile aynı kayıt Tvbox oluşur.

bu sayede hem evde hemde dışarda kaldıgınız yerden devam edebilirsiniz
1789756773583.png

Filmler ve Diziler Eklendi

üstat sende mimlendin galiba isim değiştir bari belki daha uzun ömürlü olur yoksa boyna engellenicen buda seni gene kapatmaya götürecek inşallah öyle birşey olmaz gene kolaylıklar dilerim
Mor Paket olmadıgı sürece sorun yok .
1789758531227.png
2. Sezon 1. Bölüm Eklendi

Mobilde flm info bilgileri yarım cümle olarak kalıyor daha detaylı film bilgisi olabilir mi. Diğer bir konu da telefonun geri tuşu uygulamadan direk çıkmıyor.

Mobilde flm info bilgileri yarım cümle olarak kalıyor daha detaylı film bilgisi olabilir mi. Diğer bir konu da telefonun geri tuşu uygulamadan direk çıkmıyor.
Not aldım bakarım dostum sağol

Eline gönlüne sağlık iyi ki varsın rec sildim hemen domino yu yukledim harikasin

Geri