💢⚽️💢 DominoTv TVBOX - Android Tv - Mobil " İllegal Yasak "

Uygulama aynı düşünilk giriş farklı
İçerikler halledicez

1790001357129.png

Yasaksız tüm kanallar olacaksa süper olur
Evet yasak olmadan hepsini izlicez
Normal İPTV player çevirdim
M3u Xstream giriş yapılcak sistem arayüz ve özelliklerin hepsi aynı kalıyor sadece kaynak apk içinde değil mantık bu

Tvbox desteği ve cihazlar arasında senkronizasyon olur mu

aynen şimdi farkettim tamamdır Domino kardeşim hayırlı olsun başarılar diliyorum :)

Son güncellemeyle patlar ben diyim , Bravo ellerinize sağlık👍🏼👍🏼👏🏼👏🏼
Hadefim o Zaten
Google Play
İos
Hepsine yüklicem zamanla
İPTV Player tarzı
ama buna özel json kod tasarladım
içerikler birbir download olacak
kapanma derdi yop artık

Elinize yüreğinize sağlık şu anda kullanıyorum harika bir uygulama devamını bekliyoruz 🙏

Dostum öyle bir şey söylüyorsunki
nerden bilebilirm sistemin nedir android kaç yüüklü alt yapısı nedir ?
sarı cizmeli mehmet ağa gibi bu soru
Çözdüm durumu sağolasın 😂

Hadefim o Zaten
Google Play
İos
Hepsine yüklicem zamanla
İPTV Player tarzı
ama buna özel json kod tasarladım
içerikler birbir download olacak
kapanma derdi yop artık
Beklemedeyiz👍🏼👍🏼

Evet olucak tv box ve cep telefonu
Hocam başka bi şeyden bahsetmek istiyorum, bazı dizilerde altyazı gömülü olmayabiliyor acaba opensubtitles seçeneği getirilebilir mi?

Hocam başka bi şeyden bahsetmek istiyorum, bazı dizilerde altyazı gömülü olmayabiliyor acaba opensubtitles seçeneği getirilebilir mi?
Bende hepsinde var dublaj yada alt yazı zaten o sistemide eklersem bir çok cihaz kaldırmaz zaten şuan bile bazıları zar zor açıyor diye şikayet ediyor
ayrıca bu sistem Yapay zekaya göre üçretli sayılacak şekildeymiş

OpenSubtitles'ın ücretsiz kullanım seçeneği var, ancak API tarafında kullanım şartları ve limitler bulunabiliyor.

Dominotv'ye entegre etmek için önemli olan nokta şu: siteye kullanıcı olarak girip altyazı indirmek ile OpenSubtitles API'sini uygulamaya entegre etmek aynı şey değil. API kullanımı için güncel plan/limit şartlarına bakmak gerekir.

Konuyu okuyanlar
0 dk

Geri