Domates TV

bluestack ta denedim bütün kategoriler iyi çalışıyo mi box ile de uyumlu ise çok iyi

github indirme bekleniyor yazıyor apk indirme linki gelmiyor

Ne yaptı bu domates Tv müdahale etmesem 100 den fazla ayni şekilde dosya indirecek , lütfen yapımcısı ilgilensin.
Uygulamayla alakalı bir durum değil, forumun link yönlendirme sayfasıyla alakalı bir sorun.
Yönlendirme sayfasındaki süre dolmadan linki kopyalayın ve sayfayı kapatın, daha sonra kopyaladığınız linki yeni sekmede açın.
Yönlendirme sayfası direkt olarak dosya indirten linklerde bunu yapabiliyor bazen.

Güncelleme gelmiş Domata 😀

Diziler kısmında Randy Cunningham: 9th Grade Ninja`yı izleyemiyorum bölümlere tıklayınca yayına bağlanılamadı hatası veriyor.

uygulamayı s+plus çalıştıgı için dün beğendim bir ara kapalıyıdı dizi kısmında arama kısmı çok sorunlu liste uzun çalışma iyi gibi ama bişe yazınca direk yazılan çık mıyor bunu telegram da olan biri iletirse sevinirim yazdığımız ile uyumlu çıkmıyor box da

uygulamayı s+plus çalıştıgı için dün beğendim bir ara kapalıyıdı dizi kısmında arama kısmı çok sorunlu liste uzun çalışma iyi gibi ama bişe yazınca direk yazılan çık mıyor bunu telegram da olan biri iletirse sevinirim yazdığımız ile uyumlu çıkmıyor box da
İleteyim mesajınızı

Muhtemelen geçenki saldırıdan etkilenen bir kullanıcımız kendisi. Uygulamayı yeniden indirip yükledikten sonra tekrar denesin. Eğer sorun devam ederse ekran görüntüsü atması durumunda daha iyi yardımcı olabiliriz.

spls da filan var bazılarında vardı son durum ne pek bakmıyorum tv kanallarına

Geri