Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Yapılan düzenlemeye istinaden konu tekrar açılmıştır.Konu, Bein yayınları içerdiğinden dolayı kilitlenmiş ve linkler kaldırılmıştır.
TeşşekürlerYapılan düzenlemeye istinaden konu tekrar açılmıştır.
4k Özelligimiz var ama suan 4k video yüklemesi yapmadik yakinda 4k filmlerde yükleriz Teşşekürler yorumun içinHarika apk ellerine, emeğine, aklına sağlık. Eğer yapabilirsen 4k Hdr özelliği de ekleye bilirmisin
Ben teşekkür ederim. İNŞALLAH 4k yı sabırsızlıkla bekliyorum4k Özelligimiz var ama suan 4k video yüklemesi yapmadik yakinda 4k filmlerde yükleriz Teşşekürler yorumun için
Yakında eklerimBen teşekkür ederim. İNŞALLAH 4k yı sabırsızlıkla bekliyorum
maalesef sadece android cihazlardaUygulayı tvbox kullanbiliyormuyuz emege saygı
izledim güzel firim sarıyorAmazon Prime da yayınlanan Dehşet Bey adlı Filmi izlediniz mi? şimdi Diziverse`de hemen uygulamaya reklamsız ve ücretsiz şekilde izle
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Konu : Murat Menteş’in yazdığı ve Kutlukhan Perker'in çizdiği aynı adlı çizgi romanından beyaz perdeye uyarlanan "Dehşet Bey", hayatında ilk kez kalbinin sesini duyan bir suikastçının hikayesini konu ediyor. Dehşet, Fedailer Ocağı'nın katı kuralları ile yetişen bir suikastçıdır. Onun hayatı, Doktor Abide ile karşılaşmasıyla bambaşka bir hal alır. Abide'ye duyduğu hisler Dehşet'in hayatını sorgulamasına neden olur.
Ekli dosyayı görüntüle 14709
Bencede başarılıizledim güzel firim sarıyor
Öncellikle yorumun için teşekkürler ama bu zaman verilcek bir durum değildir çalışma sağliyoruzÜstad teşekkürler emekleriniz için. box vs. için sürekli yakında! diye yazıyorsunuz. Bir süre belirtme durumunuz yok mudur? Box için kullanma ve deneyimleme yapmak istiyorum ama bir ipucu göremiyoruz.