Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Yapılan düzenlemeye istinaden konu tekrar açılmıştır.Konu, Bein yayınları içerdiğinden dolayı kilitlenmiş ve linkler kaldırılmıştır.
TeşşekürlerYapılan düzenlemeye istinaden konu tekrar açılmıştır.
4k Özelligimiz var ama suan 4k video yüklemesi yapmadik yakinda 4k filmlerde yükleriz Teşşekürler yorumun içinHarika apk ellerine, emeğine, aklına sağlık. Eğer yapabilirsen 4k Hdr özelliği de ekleye bilirmisin
Ben teşekkür ederim. İNŞALLAH 4k yı sabırsızlıkla bekliyorum4k Özelligimiz var ama suan 4k video yüklemesi yapmadik yakinda 4k filmlerde yükleriz Teşşekürler yorumun için
Yakında eklerimBen teşekkür ederim. İNŞALLAH 4k yı sabırsızlıkla bekliyorum
maalesef sadece android cihazlardaUygulayı tvbox kullanbiliyormuyuz emege saygı

izledim güzel firim sarıyorAmazon Prime da yayınlanan Dehşet Bey adlı Filmi izlediniz mi? şimdi Diziverse`de hemen uygulamaya reklamsız ve ücretsiz şekilde izle
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Konu : Murat Menteş’in yazdığı ve Kutlukhan Perker'in çizdiği aynı adlı çizgi romanından beyaz perdeye uyarlanan "Dehşet Bey", hayatında ilk kez kalbinin sesini duyan bir suikastçının hikayesini konu ediyor. Dehşet, Fedailer Ocağı'nın katı kuralları ile yetişen bir suikastçıdır. Onun hayatı, Doktor Abide ile karşılaşmasıyla bambaşka bir hal alır. Abide'ye duyduğu hisler Dehşet'in hayatını sorgulamasına neden olur.
Ekli dosyayı görüntüle 14709
Bencede başarılıizledim güzel firim sarıyor
Öncellikle yorumun için teşekkürler ama bu zaman verilcek bir durum değildir çalışma sağliyoruzÜstad teşekkürler emekleriniz için. box vs. için sürekli yakında! diye yazıyorsunuz. Bir süre belirtme durumunuz yok mudur? Box için kullanma ve deneyimleme yapmak istiyorum ama bir ipucu göremiyoruz.
Bu yaptigin yorum şaka mi ben neyin ne olduğunu bilmiyorum muyum sence yeni eklenen filmerde olucak indirme seçeneği 1dm olucak verilicek lütfen yorum yapmak için yorum yapmayalımBilgilendirme amaçlı;
Kardeşim m3u8 dosyası ile nasıl indirme düşünüyorsun adm veya idm kullanmadan, indirilen dosya boyutuna bakarsan 511B olarak görünüyor yani mantık olarak indirmiyor tıkladığın zaman internet açıksa filmi açıyor, İnternet kapalı uygulamaya girersen zaten filmi açmadığını anlarsın.
Eğer bir filme indirme izni vermek istiyorsan bunu minimum MP4 olarak vermen lazım.
Ekli dosyayı görüntüle 14792
İkimizde neyin ne olduğunu biliyoruz bunu biliyorsunDoğrudur , insan bi teşekkür eder kardeşim sağol der bilgilendirme için der, çünkü senin yazdığın yazıda öyle bir şey yok bundan sonrakiler diye bir uyarı geçmemiş, direkt aktif edilmiştir diye yazarsan ben de bir yanlışı düzeltmeni öneririm iyi niyetle , yani garip Dünya çok çok garip.
![]()
Bak güzel kardeşim sence senin derdin cözüm mü iyi az cok biliyorum seni senin derdin cözüm olsa bu konu altindan mi belirtirsin özelden belirtirsin senin derdin farklı şuan özelimide biliyorsun benide biliyorsun suan yaptigin muhabbet farkli ben senin konuna gelip böyle böyle yorup yaptim mi yapmadim bir acik bulup söz yaptim mi yapmadim simdi senin derdini anladımSen çok farklı düşünceler içerisinde olabilirsin ama ben öyle bir düşüncenin içerisinde değilim.
Orada aktif edilmiştir yazmışsın bu demek olur ki indirmeler artık yapılabilir Ben de bunu deniyorum olmadığını belirtiyorum ve olması için de bir çözüm yolu üretiyorum ve sunuyorum, insan kendi düşünceleri nasılsa karşısındakinin de öyle olduğunu düşünürmüş saygı duyarım.