Mavropi
Üye
- Konular
- 12
dm bakyorumunu bekliyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
dm bakyorumunu bekliyorum
Yok bir hata değil. Şimdi tekrar baktım, normalmiş. Benim demek istediğim( Kanal logosuna tıklandığı anda; akış başlarsa daha güzel olurdu.)merhbalar oncelikle degerli yorumun icin tessekürler android sürümünüzü ogrenebilirmiyim hatayi düzeltmek icin cunku otomatik baslatiyor yayinlari normalde
Bilgi veriyor işte ne güzel tak diye açılırsa bilgi vermezYok bir hata değil. Şimdi tekrar baktım, normalmiş. Benim demek istediğim( Kanal logosuna tıklandığı anda; akış başlarsa daha güzel olurdu.)
Kumanda desteği varmiZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
• 7/24 YEREL KANALLAR • SPOR KANALLARI • HD FİLMLER • HD DİZİLER
NOT : DAHA GELİŞTİRME AŞAMASINDADİR SUREKLİ GUNCELLENMEKTEDİR. | HERGUN YENİ FİLM VE DİZİ EKLENMEKTEDİR AYRICA ANIME DİZİLERİDE VARDIR
İNDİRME LİNKİ :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
WEBSİTEMİZ :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
VirusTOTAL :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
yokKumanda desteği varmi
Uzun zamandır forumdan uzak kaldım anca anca geri dönüyorum. @Thanos varsa işin içinde bende bi bakiiim apk yaYok bir hata değil. Şimdi tekrar baktım, normalmiş. Benim demek istediğim( Kanal logosuna tıklandığı anda; akış başlarsa daha güzel olurdu.)
az önce pc deki emuya kurdum açılırken atıyor aynı şekilde....açılmayı deniyor ama sonra uygulamadan atıyor
oy oy oy 93 mbEmeğine sağlık, foruma hoşgeldin. Umarım ileriki zamanlarda daha da geliştirirsin, uygulamanı.
Bir-iki eleştirim olacak; Uygulamanın dosya boyutu çok yüksek, Cihazdaki'' Foto ve videolara erişim izni istiyor'' ( Gerçi izin vermesen de; uygulamayı kullanabiliyorsun.) Ama bu izin çoğu kişiyi ürkütebilir. Bir de canlı yayınları tıkladığın halde; otomatik açılmayıp; tekrardan izin istiyor. ( Direkt, hızlı bir şekilde açılırsa daha güzel olur.)
Sadece Android telefon ile uyumluduraz önce pc deki emuya kurdum açılırken atıyor aynı şekilde....
site kapanmış sanırım yeni link atabilir misiniz
Teşekkürler desteğiniz icinemeğine sağlık
TeşekkürlerEmeğinize sağlık![]()
suan host degişiyor 2 saat icinde acilcakSamsung tablette açılmadı
Android TV uyumlumu? AcabaZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
• 7/24 YEREL KANALLAR • SPOR KANALLARI • HD FİLMLER • HD DİZİLER
NOT : DAHA GELİŞTİRME AŞAMASINDADİR SUREKLİ GUNCELLENMEKTEDİR. | HERGUN YENİ FİLM VE DİZİ EKLENMEKTEDİR AYRICA ANIME DİZİLERİDE VARDIR
İNDİRME LİNKİ :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
WEBSİTEMİZ :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
VirusTOTAL :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.