OneMoreDay
Üye
- Konular
- 1
TV box uyumlu versiyonunu çıkaracak mısınız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
direk uygulamayı açmayı deniyorum atıyorne ile acmayi denediniz acaba sorabilir miyim
tvboxsa açmaz ama telefonsa açardirek uygulamayı açmayı deniyorum atıyor
Anroid sürümünüz nedir acaba ve telefon marka vsdirek uygulamayı açmayı deniyorum atıyor
Suanlık Tv box uyumlulugu yoktur ama uygulama uzerinden tv yansitma ozelligi vardir direk android tv istediginiz zaman yansitabilirsiniz.TV box uyumlu versiyonunu çıkaracak mısınız
Teşekkürler elimden geldigince ekliyecegimemeğine sağlık daha fazla kanak daha fazla üye çeker
TeşekkürlerTablete yükledim harika çalışıyor, emeğinize sağlık. Kalıcı olursa süper olur
Hocam öncelikle emeğinize sağlık fakat TV Stick yükledim açılmıyor bilginiz olsun TeşekkürlerEkli dosyayı görüntüle 13934Ekli dosyayı görüntüle 13935
Ekli dosyayı görüntüle 13936Ekli dosyayı görüntüle 13937Ekli dosyayı görüntüle 13938
• 7/24 SPOR KANALLARI • ULTRA HD MAÇ YAYINLARI • HD FİLMLER • HD DİZİLER
NOT : DAHA GELİŞTİRME AŞAMASINDADİR SUREKLİ GUNCELLENMEKTEDİR.
İNDİRME LİNKİ :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
WEBSİTEMİZ :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
VirusTOTAL :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
DESTEGİNİZ OLURSA PAYLAŞİRSANİZ SEVİNİRİM
Güzel yorumun icin tessekürler ama sadece android telefon ile calisiyor uygulamamiz lakin telefon ile tv ye yansitabilirsiniz uygulama ici özelligimiz varHocam öncelikle emeğinize sağlık fakat TV Stick yükledim açılmıyor bilginiz olsun Teşekkürler
düzenledim teşşekürler elinize sağlıkBeinsport yayınları kaldırıldığı için paylaşım tekrar açılmıştır.
Emeğine sağlık, foruma hoşgeldin. Umarım ileriki zamanlarda daha da geliştirirsin, uygulamanı.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
• 7/24 YEREL KANALLAR • SPOR KANALLARI • HD FİLMLER • HD DİZİLER
NOT : DAHA GELİŞTİRME AŞAMASINDADİR SUREKLİ GUNCELLENMEKTEDİR. | HERGUN YENİ FİLM VE DİZİ EKLENMEKTEDİR AYRICA ANIME DİZİLERİDE VARDIR
İNDİRME LİNKİ :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
WEBSİTEMİZ :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
VirusTOTAL :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
merhbalar oncelikle degerli yorumun icin tessekürler android sürümünüzü ogrenebilirmiyim hatayi düzeltmek icin cunku otomatik baslatiyor yayinlari normaldeEmeğine sağlık, foruma hoşgeldin. Umarım ileriki zamanlarda daha da geliştirirsin, uygulamanı.
Bir-iki eleştirim olacak; Uygulamanın dosya boyutu çok yüksek, Cihazdaki'' Foto ve videolara erişim izni istiyor'' ( Gerçi izin vermesen de; uygulamayı kullanabiliyorsun.) Ama bu izin çoğu kişiyi ürkütebilir. Bir de canlı yayınları tıkladığın halde; otomatik açılmayıp; tekrardan izin istiyor. ( Direkt, hızlı bir şekilde açılırsa daha güzel olur.)
yayına tıklayınca otomatik başlatmıyor android sürümü ile alakası yok.merhbalar oncelikle degerli yorumun icin tessekürler android sürümünüzü ogrenebilirmiyim hatayi düzeltmek icin cunku otomatik baslatiyor yayinlari normalde
yorumunu bekliyorumyayına tıklayınca otomatik başlatmıyor android sürümü ile alakası yok.