Deprem Takip uygulamam için kapalı test kullanıcısı arıyorum..2 dakika, karşılıklı test ederim.

mfsumruk

Üye
Puan 18
Çözümler 0
@mfsumruk
Merhaba,Play Store'a çıkarmak üzere olduğum deprem takip uygulaması içinkapalı test kullanıcısı arıyorum.

UYGULAMA NE YAPIYOR?• EMSC verileriyle dünya ve Türkiye'deki depremleri anlık gösterir•

2B topoğrafik harita + 3B etkileşimli dünya küresi• İstediğin şiddet eşiğinde bildirim (M2.5 – M7.0)•
Zaman filtreleri: 3 saat / 1 saat / 24 saat / 7 gün• 15 ülke + dünya geneli bölge filtresi• Çevrimdışı önbellek desteği• Reklam yok, konum izni istemez,

hesap gerekmez NE YAPMAN GEREKİYOR? (2 dakika)

1) Test grubuna katıl:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

2) Uygulamayı indir:
("Test kullanıcısı ol"a bas)

Tek sayfada anlatımlı hali:
ÖNEMLİ: Google'ın kuralı gereği 14 gün boyunca testte kalman gerekiyor.

Uygulamayı silmen sorun değil, sadece "testten çıkma"yeterli — 14 gün boyunca opt-in olarak kalman yeterli.
KARŞILIKLI TEST: Kendi uygulaman varsa ben de test kullanıcısı olurum,yeter ki haber ver.
Yardımın gerçekten işime yarıyor.Teşekkürler 🙏

2d_map.jpeg3d_map.jpegayarlar.jpeglogo.jpegmap_list.jpeg

Test kullanım için katıldım ama olay store linkinde öğe bulunamadı diyor.

Şimdi uygulama gözüktü yüklüyorum test edeceğim

Son düzenleme:
Merhaba,Play Store'a çıkarmak üzere olduğum deprem takip uygulaması içinkapalı test kullanıcısı arıyorum.

UYGULAMA NE YAPIYOR?• EMSC verileriyle dünya ve Türkiye'deki depremleri anlık gösterir•

2B topoğrafik harita + 3B etkileşimli dünya küresi• İstediğin şiddet eşiğinde bildirim (M2.5 – M7.0)•
Zaman filtreleri: 3 saat / 1 saat / 24 saat / 7 gün• 15 ülke + dünya geneli bölge filtresi• Çevrimdışı önbellek desteği• Reklam yok, konum izni istemez,

hesap gerekmez NE YAPMAN GEREKİYOR? (2 dakika)

1) Test grubuna katıl:

2) Uygulamayı indir:
("Test kullanıcısı ol"a bas)

Tek sayfada anlatımlı hali:
ÖNEMLİ: Google'ın kuralı gereği 14 gün boyunca testte kalman gerekiyor.

Uygulamayı silmen sorun değil, sadece "testten çıkma"yeterli — 14 gün boyunca opt-in olarak kalman yeterli.
KARŞILIKLI TEST: Kendi uygulaman varsa ben de test kullanıcısı olurum,yeter ki haber ver.
Yardımın gerçekten işime yarıyor.Teşekkürler 🙏

Ekli dosyayı görüntüle 32548Ekli dosyayı görüntüle 32549Ekli dosyayı görüntüle 32550Ekli dosyayı görüntüle 32551Ekli dosyayı görüntüle 32552
Android tv icin versiyonu cikicak mi

Geri