mfsumruk
Üye
Merhaba,Play Store'a çıkarmak üzere olduğum deprem takip uygulaması içinkapalı test kullanıcısı arıyorum.
UYGULAMA NE YAPIYOR?• EMSC verileriyle dünya ve Türkiye'deki depremleri anlık gösterir•
2B topoğrafik harita + 3B etkileşimli dünya küresi• İstediğin şiddet eşiğinde bildirim (M2.5 – M7.0)•
Zaman filtreleri: 3 saat / 1 saat / 24 saat / 7 gün• 15 ülke + dünya geneli bölge filtresi• Çevrimdışı önbellek desteği• Reklam yok, konum izni istemez,
hesap gerekmez NE YAPMAN GEREKİYOR? (2 dakika)
1) Test grubuna katıl:
2) Uygulamayı indir:
Tek sayfada anlatımlı hali:
Uygulamayı silmen sorun değil, sadece "testten çıkma"yeterli — 14 gün boyunca opt-in olarak kalman yeterli.
KARŞILIKLI TEST: Kendi uygulaman varsa ben de test kullanıcısı olurum,yeter ki haber ver.
Yardımın gerçekten işime yarıyor.Teşekkürler

UYGULAMA NE YAPIYOR?• EMSC verileriyle dünya ve Türkiye'deki depremleri anlık gösterir•
2B topoğrafik harita + 3B etkileşimli dünya küresi• İstediğin şiddet eşiğinde bildirim (M2.5 – M7.0)•
Zaman filtreleri: 3 saat / 1 saat / 24 saat / 7 gün• 15 ülke + dünya geneli bölge filtresi• Çevrimdışı önbellek desteği• Reklam yok, konum izni istemez,
hesap gerekmez NE YAPMAN GEREKİYOR? (2 dakika)
1) Test grubuna katıl:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
2) Uygulamayı indir:
("Test kullanıcısı ol"a bas)Tek sayfada anlatımlı hali:
ÖNEMLİ: Google'ın kuralı gereği 14 gün boyunca testte kalman gerekiyor. Uygulamayı silmen sorun değil, sadece "testten çıkma"yeterli — 14 gün boyunca opt-in olarak kalman yeterli.
KARŞILIKLI TEST: Kendi uygulaman varsa ben de test kullanıcısı olurum,yeter ki haber ver.
Yardımın gerçekten işime yarıyor.Teşekkürler