DeepTv Pro Tarafımca Modlanmıştır

sen modlayınca bir yukledim tekrar da çok kasvetli bir uygulama ben mi tek sevemedım acaba önceden yukledigimde kanalalr bir var bir yoktu şuan da deli gibi kasıyor sildim geri :D
Abicim diyorum, size sinüslü onun uygulamaları, kullanmayın bu arkadaşın modlu uygulamalarını. Yan komşum lumbago olmuş kurunca. Valla billa! @patr0n

Abicim diyorum, size sinüslü onun uygulamaları, kullanmayın bu arkadaşın modlu uygulamalarını. Yan komşum lumbago olmuş kurunca. Valla billa! @patr0n
valla ben kullanırım(deep o esnada çoktan silinmişti :D :D ) yani kullanamasam da bir tur yuklerim :) he man uygulamsının bitişinde ihale ondan kaldı gibi gözüksede @patr0n iyidir :)

Forum yönetiminin aldığı karar doğrultusunda ilgili uygulamanın forumda ismen dahi artık yeri yoktur!
Yorum moderatör tarafından silinmiştir!

Moderatör tarafında düzenlendi:
Öncelikle Ellerinize Saglik,
Uygulamayi Android Box'ta Denedim, Sadece Mor Spor Kanallari ve Filmler Acildi,
Ulusal ve Belgesellerin Hicbiri Acilmadi?
Ayrica Mümkünse Kanallari, Ulusal Spor Belgesel ve Film Gibi Basliklar Altinda Toplarsaniz Sanki Daha iyi Olur,
Verdiginiz Ugras ve Emekleriniz icin Tekrar Tesekkürler..

Öncelikle Ellerinize Saglik,
Uygulamayi Android Box'ta Denedim, Sadece Mor Spor Kanallari ve Filmler Acildi,
Ulusal ve Belgesellerin Hicbiri Acilmadi?
Ayrica Mümkünse Kanallari, Ulusal Spor Belgesel ve Film Gibi Basliklar Altinda Toplarsaniz Sanki Daha iyi Olur,
Verdiginiz Ugras ve Emekleriniz icin Tekrar Tesekkürler..
Başlığı ve konu içeriğini okumadığınızı düşünüyorum. Uygulama bana ait değil ben sadece modladım :)

Başlık ile alakasız mesaj! Konu dışına çıkmayınız.
Bu modlama nedeniyle ********** gitti -Sinetech tarafından düzenlenmiştir.

Start verildi yarış başladı.

bu ihale neden durup durup sana kalıyor sen adamlar ile uzlaşıp paylaşmıycam diyip paylaşmadın sürekli sende patlıyor bu konu
Boş boş konuşuyolar, geçen gün admin bile açıklama yaptı ama anlayan yok işte.

Boş boş konuşuyolar, geçen gün admin bile açıklama yaptı ama anlayan yok işte.
tamam uygulama güzeldi kullanıyoduk tek reklam çıkıyodu kımısınde çok fazla bu çok fazla çıkanlar zaten reklam engelleyici dns vs kullanlardı yani zaten kendi modunu kendisi çözmeye çalışanlardı senin modu sen uzlaşma olunca kaldırdın zaten daha sonra da bulaşmadın başka bir arkadaşımız da bilmeden paylaştı kendisi yapıp tekrar daha sonra uzlaşmacı bir üslup ıle çözulemedı en sonunda uygulama kapandı bu arada bu modlamalar olduğunda kullananlardan bazıları muhtemelen uyg kapanınca niye modladınıza geçti 1 reklam çıkarken kullanlar da arada yanmış olabilir ama sonuçta bir uygulama ya giden gitti dün de bulunan site 1 gun yaşadı bu ne ilk ne son uygulama kimse kimseyi kırmadan yola devam etmek en güzeli yeni uygulamalar olucak modlanan olucak kullanan olucak reklam engelliyici ekleyen olucak olucak da olucak kısaca

Telefonda denedim usta açılmıyor ama sizde açılmış telefonum mu desteklemiyor bilmiyorum teşekkür ederim yinede Samsung Galaxy A15 telofonm 🙄🥺😏
kullandığınız internet alt yapısı alakalı olabilir ben vodafone alt yapısı kullanıyorum bu yüzden vpn ihtiyacım vs olmuyor. Dediğim gibi internet alakalı olabilir :)

Geri