patr0n
Geliştirici
- Konular
- 38
yanlış bilmiyorsam uyumlu. Uygulama bana ait değil ben sadece modladım.merhaba, Box cihazlarla uyumlu mu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
yanlış bilmiyorsam uyumlu. Uygulama bana ait değil ben sadece modladım.merhaba, Box cihazlarla uyumlu mu?
teşekkür ediyorum, deneyeyim madem.yanlış bilmiyorsam uyumlu. Uygulama bana ait değil ben sadece modladım.
denedi, uyumlu.elinize sağlıkyanlış bilmiyorsam uyumlu. Uygulama bana ait değil ben sadece modladım.
hocam ben ne alaka ben modluyorum kendim kullanıyorum @Sinetech 'in ricası üzerine paylaşımda bulunmuyorum son olaylarda da benlik bir sıkıntı yok ben paylaşmadım ama ihale her defasında bana kalıyor gölge deyince benim adım geçiyorDün de ilgili konuda belirttiğimiz üzere GölgeTv konusu kapandı. Aynı konuyu tekrar tekrar konuşabilirsiniz, ama polemik yaratacak, küfürleşmeye gidilecek her durumda gerekli işlemi yapacağımızı bildireyim. Bu nedenle atarlı giderli konuşmalardan kaçınınız.
@mustafakilic
@yunusbey
@patr0n