EMİNCAN
Paylaşımcı
Herkes kendine göre haklı gibi biz kullanıcılar da işin cılkını çıkartıyoruz içerik üretenleri alakasız isteklerle sorulara forum yöneticilerini yasak kelimeleri kullanarak bıktırıyoruz. Buradan herhangi bir içerik yayınlayıp tutulunca ücretli yapmak yakışıksız. Öneri (belki buda yakışıksızdır) Ücretli uygulamalar diye bir bölüm olsa ücret talep edenler oradan yayınlasa. Ben bu işi amatör yapıyorum kendimi geliştirmek için hep ücretsiz olarak devam diyenler normal paylaşımlarını yapsalar ücret talep etmek istediğinde forumdan başka isimle de giremeyecek şekilde engellense. (Geklimiydi bilmiyorum ama nacizhane fikrim.)Arkadaşlar, sürekli aynı şeyleri konuşuyoruz ama herkes tatmin olana kadar yazacağız sanırım. Kısa ve öz olsun bu kez; sorun başka yerde değil, içimizde. Birileri her gün üşenmiyor forumdaki konuları şikayet ediyor. Bu durumda site sahibi siz olsanız ne yaparsınız?? Devlet yetkilileri gelip size bunu yasakla,buna izin verme dese siz ne yapacaksınız? Çok yardımcı olmak isteyen varsa o içimizdeki çürük elmaları bulsun, ama gel gelelim ki onların istediği de olmayacak..