Ucuz etin yahnisi misali ucuz ucuz kullandığımız comnet İnternet sağlayıcı firması bugün saat 11.30 itibari ile artık hizmet veremeyeceklerini tüm abonelerine bildirmiş ve internet hizmetini tek taraflı bitirmiştir. Yaklaşık 1 haftadır da problemli olarak kullandığımız internet hizmetimiz meğerse altta kaynağını da verdiğim Mesut Çevik'in bize bildirdiği üzere yurt dışı servis sağlayıcı problemi yaşaması sebebiyle firma alt yapısız kalmış ve kullanıcılarını mağdur etmiştir. Bahsi geçen firma ön ödeme yöntemi ile ucuz internet sattığı için çoğu vatandaşımız yıllık paketler seçerek ön ödemeler yaparak alacaklı olacak şekilde internet hizmeti kesilmiş ve mağdur olmuştur. Firma kalan günlerin bedelleri hesaplanarak iade olacağını yazılı olarak bildirsede nette dolaşan fısıldamalara göre Türk Telekom firmasına 43 Milyon borcu olduğu söylentisi ile insanların alacaklarını nasıl alacakları merak konusu olmuş durumdadır. Ülkemizde gün geçmiyor ki böyle trajikomik durumlar yaşanmasın. Şahsen firmayı 7 aydır kullanıyor ve herhangi bir bağlantı sorunu yaşamıyordum. Neyse ki mağduriyetim sadece içeride 61 gün alacaklı olduğum şekilde sonuçlandı. O alacağım da davet olan ve davet edilen olduğum için hediye verilen günler denebilir. Sıcak gelişme olarak gündeme oturan bu olayda ben ucuz atlattım. Başka içeride günü olan comnet aboneleri var mı ne kadar gününüz içerde kaldı ve hangi firmaya geçelim gelin beraber düşünelim.