Öneri ✅ Çok iyi bir Radyo uygulaması ✔ 🔥 Arka planda çalma özelliği + favori özelliği🔥

Dünya radyoları için burayı önerebilirim. Radio garden gibi coğrafi göstermiyor ama müzik türü bazında dünyadaki sayısız radyoları dinleyebilirsiniz. Android uygulama da var ama şahsen çok kullanışlı gelmemişti bana yine de bakmak isterseniz buyurun.

Dünya radyoları için burayı önerebilirim. Radio garden gibi coğrafi göstermiyor ama müzik türü bazında dünyadaki sayısız radyoları dinleyebilirsiniz. Android uygulama da var ama şahsen çok kullanışlı gelmemişti bana yine de bakmak isterseniz buyurun.

Bunu da deniyorum hemen teşekkürler @aerall

Bu özellikler VRadio da mevcut deneyin sizde isterseniz. Uygulama arayüzü de çok kullanışlı.

Bu özellikler VRadio da mevcut deneyin sizde isterseniz. Uygulama arayüzü de çok kullanışlı.
Teşekkür ederim, kendim replaio adlı uygulamayı kullanıyorum Türkçe dil konusunda yardım etmiştim aynı zamanda geliştiricilere. Sağ olsunlar premium kod vermişlerdi yıllardır kullanıyorum çok memnunum.

Teşekkür ederim, kendim replaio adlı uygulamayı kullanıyorum Türkçe dil konusunda yardım etmiştim aynı zamanda geliştiricilere. Sağ olsunlar premium kod vermişlerdi yıllardır kullanıyorum çok memnunum.

bu uygulamayı mı tavsiye ediyorsunuz ?

Ben uzun zamandır kullanıyorum hızlı, uyku modu, yerel radyolar vs. çok iyi tavsiye ederim.

Harikadır, Çıktığı günden bu yana ios ve android de severek kullandığım uygulamadır.
Youtube sinetech kanalın'a ben önermiştim sağolsun admin de yer vermişti

olur da play store kalkar eder birebir aynısı RADYO KEDİSİ kullanılabilir.

Ben uzun zamandır kullanıyorum hızlı, uyku modu, yerel radyolar vs. çok iyi tavsiye ederim.

Benim için en büyük avantajı android auto da da kullanabiliyor olmam, çok iyi uygulama.

Benim için en büyük avantajı android auto da da kullanabiliyor olmam, çok iyi uygulama. Epeydir kullanımdayım :)

Konuyu görüntüleyenler

Geri