Öneri ✅ Çok iyi bir Radyo uygulaması ✔ 🔥 Arka planda çalma özelliği + favori özelliği🔥

Karnaval alternatif olabilir

Ben de böyle bir uygulama önereyim Türkiye ye açık mı bilmiyorum arama kısmına yazınca çıkmıyor çünkü, radyoda çalan şarkı bilgisi gözüküyor (çoğu radyoda aktif) direkt o şarkıya YouTubeda bulmak için tuş var, keza Spotify hesabınızı bağlayarak radyo içindeki Spotify ikonuna tıklayarak o anda çalan şarkıyı çalma listesine ekliyor. Daha özellikler var. Reklam konusunda nasıl bilmiyorum, bulabilirseniz premium da kullanabilirsiniz.

radio garden fena deil
radio garden'nin erişime kapatıldı

evet dünyadan radyoları ücretsiz şekilde dinleyebildiğiniz, harita üzerinden canınızın istediği ülkeye gidip müziklerine kulak verdiğiniz (bkz: radio garden) ülkemizde rtük'ün başvurusuyla Ankara 2. sulh ceza hakimliği tarafından erişme engellendi.

Bu site size naptı ya. yazıktır günahtır. gerekçesini doğrusu merak ediyorum. gerekçeyi nasıl öğreneceğim hakkında bilgisi olan yazarlar varsa bilgi verirse sevinirim.

1737984863557

radio garden'nin erişime kapatıldı

evet dünyadan radyoları ücretsiz şekilde dinleyebildiğiniz, harita üzerinden canınızın istediği ülkeye gidip müziklerine kulak verdiğiniz (bkz: radio garden) ülkemizde rtük'ün başvurusuyla Ankara 2. sulh ceza hakimliği tarafından erişme engellendi.

Bu site size naptı ya. yazıktır günahtır. gerekçesini doğrusu merak ediyorum. gerekçeyi nasıl öğreneceğim hakkında bilgisi olan yazarlar varsa bilgi verirse sevinirim.

Ekli dosyayı görüntüle 3621
2022 yılında kapatılmış lisans almadıkları için. 2021 Aralık ayında süre tanımışlar lisans almaları için olmayınca da 2022 Ocak ayında kapatılmış. 3 senedir kapalıymış yani.

VPN ile girilebiliyor olduktan sonra sorun değil muhtemelen. Yurtdışından dinleyenler bu sorunu yaşamadıkları için haberleri olmayabilir önermek için.

Screenshot 2025 01 27 17 38 42 27 4641ebc0df1485bf6b47ebd018b5ee76

2022 yılında kapatılmış lisans almadıkları için. 2021 Aralık ayında süre tanımışlar lisans almaları için olmayınca da 2022 Ocak ayında kapatılmış. 3 senedir kapalıymış yani.

VPN ile girilebiliyor olduktan sonra sorun değil muhtemelen. Yurtdışından dinleyenler bu sorunu yaşamadıkları için haberleri olmayabilir önermek için.

Ekli dosyayı görüntüle 3624
Teşekkür ederim @Latte iş çözüldü ;) - başka site bakarım artık...

VRadio uygulamasını kullanıyorum mobil de uzun zamandır. TV'de de kullanıyorum Google Play da var tavsiye ederim.

Umarım memnun kalırsınız. Şahsen bir sürü radyo uygulaması denerdim eskiden. En son bu uygulamayla tanıştım arayış bitti bende müdavim oldu. Unutmadan bu arada ayarlar remlamlar kısmını afiş olarak değiştirin. 🤝😉
Uygulama tüyosu için ekstra teşekkürler ;)

Geri