Ahmet Bağlar
Üye
Selam,
Cloudstream a yeni güncelleme geldi 4.7.0 eklentileriyle ilgili bilsi olan arkadaş varmı acaba mümkünse.
Cloudstream a yeni güncelleme geldi 4.7.0 eklentileriyle ilgili bilsi olan arkadaş varmı acaba mümkünse.
Okadarmı?
Zaten kendi haber veriyor ,sende Update yapdırıyorsun,ve eklentilerle birşey olmuyorSelam,
Eğer altyazılarda görseldeki gibi karakter sorunu yaşıyorsanız, aşağıdaki çözümü uygulayabilirsiniz.Cloud streamda alt yazı bozuk çıkıyor bir ayarı varmı acbha
Telefonumdaki cloudstream uygulamasını açtığımda güncelleme uyarısı veriyor. İndiriyorum ama yeni versiyonu yüklemiyor. Bunun bir çözümü var mıdır?
linke tıklayın inmeye başlar release sürümdür.Uygulama içinden güncelleyemiyorum güncelle dediğimde indiriliyor yazısı görünüyor ama ne indirilen var ne güncellenen güncelleyebilen varmı
Ayarlar - Güncellemeler ve Yedekleme kısmından paket yükleyici ayarını eski yaparsanız güncelleme sorununuz çözülecektir.Uygulama içinden güncelleyemiyorum güncelle dediğimde indiriliyor yazısı görünüyor ama ne indirilen var ne güncellenen güncelleyebilen varmı
Evet oldu çok tşk ederimEğer altyazılarda görseldeki gibi karakter sorunu yaşıyorsanız, aşağıdaki çözümü uygulayabilirsiniz.
Herhangi bir içeriği izlemeye başlayın ve kaynak sekmesine tıklayıp, altyazı bölgesinin üstünde yazan "Otomatik" yazısına tıklayın. Bu sekmede altyazıyı kendinize göre universal veya turkish yapabilirsiniz.
Not : Eğer bu ayarı önceden değiştirmişseniz, sizde otomatik olarak yazmayabilir. Bu ayarı "otomatik" olarak ayarlayın.
Yaptım 15 dakikadır inecek çok yavaş iniyorAyarlar - Güncellemeler ve Yedekleme kısmından paket yükleyici ayarını eski yaparsanız güncelleme sorununuz çözülecektir.
Telegram dan aldığım bilgilerdir.
Kırmızı olanın linki ne githubta
Rica ederim.Teşekkür ederim.![]()
Kırmızı olanın linki ne githubta