Cloudstream yeni güncelleme

Puan 9
Çözümler 0
@Ahmet Bağlar
Selam,
Cloudstream a yeni güncelleme geldi 4.7.0 eklentileriyle ilgili bilsi olan arkadaş varmı acaba mümkünse.

Cloud streamda alt yazı bozuk çıkıyor bir ayarı varmı acbha

bir kaç fazla depo oldunmu uygulama sapıtıyor demı ?

Cloudstream v4.7.0
March Update

New brightness feature
New zoom feature
New title logo feature
New download queue
Improved UI and new theme
Fixed memory leaks and bugs

Mart Güncellemesi
Yeni parlaklık özelliği
Yeni yakınlaştırma özelliği
Yeni başlık logosu özelliği
Yeni indirme sırası
Geliştirilmiş kullanıcı arayüzü ve yeni tema
Bellek sızıntıları ve hatalar düzeltildi.

Telefonumdaki cloudstream uygulamasını açtığımda güncelleme uyarısı veriyor. İndiriyorum ama yeni versiyonu yüklemiyor. Bunun bir çözümü var mıdır?

Uygulama içinden güncelleyemiyorum güncelle dediğimde indiriliyor yazısı görünüyor ama ne indirilen var ne güncellenen güncelleyebilen varmı

Cloud streamda alt yazı bozuk çıkıyor bir ayarı varmı acbha
Eğer altyazılarda görseldeki gibi karakter sorunu yaşıyorsanız, aşağıdaki çözümü uygulayabilirsiniz.

Herhangi bir içeriği izlemeye başlayın ve kaynak sekmesine tıklayıp, altyazı bölgesinin üstünde yazan "Otomatik" yazısına tıklayın. Bu sekmede altyazıyı kendinize göre universal veya turkish yapabilirsiniz.
Not : Eğer bu ayarı önceden değiştirmişseniz, sizde otomatik olarak yazmayabilir. Bu ayarı "otomatik" olarak ayarlayın.

Telefonumdaki cloudstream uygulamasını açtığımda güncelleme uyarısı veriyor. İndiriyorum ama yeni versiyonu yüklemiyor. Bunun bir çözümü var mıdır?
Uygulama içinden güncelleyemiyorum güncelle dediğimde indiriliyor yazısı görünüyor ama ne indirilen var ne güncellenen güncelleyebilen varmı
linke tıklayın inmeye başlar release sürümdür.

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Ayarlar - Güncellemeler ve Yedekleme kısmından paket yükleyici ayarını eski yaparsanız güncelleme sorununuz çözülecektir.

Telegram dan aldığım bilgilerdir.

Eğer altyazılarda görseldeki gibi karakter sorunu yaşıyorsanız, aşağıdaki çözümü uygulayabilirsiniz.

Herhangi bir içeriği izlemeye başlayın ve kaynak sekmesine tıklayıp, altyazı bölgesinin üstünde yazan "Otomatik" yazısına tıklayın. Bu sekmede altyazıyı kendinize göre universal veya turkish yapabilirsiniz.
Not : Eğer bu ayarı önceden değiştirmişseniz, sizde otomatik olarak yazmayabilir. Bu ayarı "otomatik" olarak ayarlayın.
Evet oldu çok tşk ederim

Ayarlar - Güncellemeler ve Yedekleme kısmından paket yükleyici ayarını eski yaparsanız güncelleme sorununuz çözülecektir.

Telegram dan aldığım bilgilerdir.
Yaptım 15 dakikadır inecek çok yavaş iniyor

Kırmızı olanın linki ne githubta

Geri