Cloudstream toplu depo [AllRepos]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet şimdi baktım. Burda guncelleyen AllRepos admini mi yoksa içindeki repolardan birinin admini mi önemli olan o aslında. AllRepos admini ise demekki herşeyi otomatik yapamıyor AllRepos reposu. Diğer türlü ise çok iyi
Yok repo sahibi çünkü bende hem mavi Cloudstream hemde kırmızı Cloudstream yükledim mavide tüm repolar kırmızıda sadece allrepos yüklü maviye baktım güncelledi dedi aynı anda kırmızıdanda bildirim geldi güncellendi diye sonuç olarak zaten tüm repolar aynı siteden çekiyorlar site domain güncellemesi yapınca burayada düşüyor

E posta şifreye tam olarak ne yazacağız anlamadım. Free üye bilgileri ile giriş yapma kısmını anlamadım nasıl yapılıyor. Teşekkür ederim şimdiden
Repo ismini yazdın sonra repo isminin içine girdin hani aşağı ok var indir diyorsun eklentiyi oraya tıkladığında hemen solunda e posta ve şifre gir denilen yer var üç çizgi gibi birşey oraya tıklayınca şifre gir diye ekranda beliriyor ama şifre ney e posta ney onu bende bilmiyorum

Free üye bilgilerini nereden bulabiliriz varmı yayınlayan site veya telegram grubu birde Exxen-S sport-Tabi üyelik istiyor ama Gain istemiyor direk açılıyor
Kendi sitelerine gir ve ücretsiz üyelik aç çok basit bir şey yani telefon numarası sallayabilirsin kod gelmiyor zaten veyahut geçici numara kullanabilirsin temp no

Kendi sitelerine gir ve ücretsiz üyelik aç çok basit bir şey yani telefon numarası sallayabilirsin kod gelmiyor zaten veyahut geçici numara kullanabilirsin temp no
Tamam teşekkürler anladım demek istediğini numara değilde birtane gmail hesabı açıp üyelik yaparım bildiğim kadarıyla e posta adresi ilede açılıyor üyelik

İçindekiler bize ait eklentiler zaten. Hiç sormadan etmeden toplamış kimse artık. Özel depo olarak kendisi için kullanmayacaksa eğer keşke söyleseydi yapmadan önce ya da bilgimiz olsaydı, neyse. Biz güncellersek o da oradan güncellemek zorunda kodları gibi bir durum var. Çünkü bize ait dosya kodlarını kopyala/yapıştır ile bir araya getirmiş.

İçindekiler bize ait eklentiler zaten. Hiç sormadan etmeden toplamış kimse artık. Özel depo olarak kendisi için kullanmayacaksa eğer keşke söyleseydi yapmadan önce ya da bilgimiz olsaydı, neyse. Biz güncellersek o da oradan güncellemek zorunda kodları gibi bir durum var. Çünkü bize ait dosya kodlarını kopyala/yapıştır ile bir araya getirmiş.
Hocam öyle ama gerçekten çok faydalı olmuş. Aslında sizlerde bunu kendiniz uyarlasaniz çok güzel olur

Değerli dostum haklısın ama bu içeriklerinden bir gelir elde edilmiyor ki alıp da satmıyor depo yine sizin deponuz içerik yine sizin içeriğiniz herkes bunu toplu bir şekilde kullanıyor içeriğine bakarsanız eklentilerin kullanıcı adlarını bile değiştirmemiş kimin yaptığına dair gerisi sizin bileceğiniz iş ben yapan kişiye ellerine sağlık derim kullanırım başka bir şey diyemem... 🤐

Aynen dediğin gibi hocam.

Hocam öyle ama gerçekten çok faydalı olmuş. Aslında sizlerde bunu kendiniz uyarlasaniz çok güzel olur
Faydalı olabilir o konuda bir sözüm yok tabi ki sadece bu kadar tüm depoları bilen birisinin forumda olma ihtimali yüksek olduğu için ben sonuçtan değil düşünceden memnun değilim.

Faydalı olabilir o konuda bir sözüm yok tabi ki sadece bu kadar tüm depoları bilen birisinin forumda olma ihtimali yüksek olduğu için ben sonuçtan değil düşünceden memnun değilim.
Haklısınız diyecek söz yok o konuda konu başlığında da dediğim gibi arkadaşım aracılığıyla bu depoya ulaştım eklenti meklenti pek anlamam kurarım izlerim pratik olması işime yaradı keşke şu +18 eklentileri hiç koymasaydı çocuklar NSFW filtresini açıp görebilir sakıncalı bir durum o ayrı konu tabii...
En azindan size haber verilebilirdi çok doğru ama yemek yandıktan sonra ocağı kapatsan ne olur ki 🤷
Hem forumdakilerin işine yaramış oldu sağlık olsun

Eğer yapabilirseniz megarepo içine depolarınızı aktarabilirseniz çok iyi olur 🫠

Haklısınız diyecek söz yok o konuda konu başlığında da dediğim gibi arkadaşım aracılığıyla bu depoya ulaştım eklenti meklenti pek anlamam kurarım izlerim pratik olması işime yaradı keşke şu +18 eklentileri hiç koymasaydı çocuklar NSFW filtresini açıp görebilir sakıncalı bir durum o ayrı konu tabii...
En azindan size haber verilebilirdi çok doğru ama yemek yandıktan sonra ocağı kapatsan ne olur ki 🤷
Hem forumdakilerin işine yaramış oldu sağlık olsun

Eğer yapabilirseniz megarepo içine depolarınızı aktarabilirseniz çok iyi olur 🫠
Hocam megarepo ile AllRepos olayı çok farklı.

Yok repo sahibi çünkü bende hem mavi Cloudstream hemde kırmızı Cloudstream yükledim mavide tüm repolar kırmızıda sadece allrepos yüklü maviye baktım güncelledi dedi aynı anda kırmızıdanda bildirim geldi güncellendi diye sonuç olarak zaten tüm repolar aynı siteden çekiyorlar site domain güncellemesi yapınca burayada düşüyor
Repo sahibi, domain değişince güncellemeyi elle yapmıyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri