Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Kaybolmamıştır, uygulamayı yeniden başlatmayı deneyiniz.simdide kayboldu
İlk mesajda verdiğim stabil sürümü indirip kurun açılırgelmis ama acilmiyo 2 tane cloud var bi pembe bi mor 2 side acmiyo
Patron dizinin patlakmi bende mi sorun müsait olduğunda bakarmisinİlk mesajda verdiğim stabil sürümü indirip kurun açılır
Ne patlak mı hocam anlamadımPatron dizinin patlakmi bende mi sorun müsait olduğunda bakarmisin
Evet açılmaya başladıVodafone da vpn olmadan açılıyor aynı şekilde Türk telekomda da vpn olmadan açıldı hocam vpnsiz tekrar deneyin bi
İlk mesajdaki repolar dışında aktif bir repo yok, orada bulunanları kullanabilirsiniz ancak ben şahsen kekikan reposunu kullanıyorum.Güzel bir repo biliyor musunuz Türkçe dublaj film dizi için
Tüm repolari eklesem sorun olur mu acabaİlk mesajdaki repolar dışında aktif bir repo yok, orada bulunanları kullanabilirsiniz ancak ben şahsen kekikan reposunu kullanıyorum.
Repoları eklemek sorun çıkartmaz, ancak içerisinde bulunan eklentileri kurmayın. Bir sitenin eklentisini birden fazla kurmanın mantığı yok. Genel olarak ihtiyacınıza göre kurun.Tüm repolari eklesem sorun olur mu acaba
Bahsettiğiniz megaturk kodu bu ilk sayfadaki tüm repolari kapsıyor değil mi kapsıyorsa mantıklı olan bu benim içinRepoları eklemek sorun çıkartmaz, ancak içerisinde bulunan eklentileri kurmayın. Bir sitenin eklentisini birden fazla kurmanın mantığı yok. Genel olarak ihtiyacınıza göre kurun.
Bu arada tüm repoları tek kodla birleştirmek isterseniz, "megaturk" kısa kodunu kullanabilirsiniz.
KapsıyorBahsettiğiniz megaturk kodu bu ilk sayfadaki tüm repolari kapsıyor değil mi kapsıyorsa mantıklı olan bu benim için
Evet hepsini tek kod ile indiriyor ancak tek yaptığı bu, ilk sayfadaki repolar sizde zaten yüklü ise kullanmanıza gerek yok.Bahsettiğiniz megaturk kodu bu ilk sayfadaki tüm repolari kapsıyor değil mi kapsıyorsa mantıklı olan bu benim için
Superfilm denemedim ama dün bahsettiğimize tt ile vpn olmadan açtım benEvet açılmaya başladı
Superfilmgeldi aynı şekilde. TT'da vpn siz girilmiyor
Telife bir örnek daha... Geçmiş olsun hocam.Herkese merhaba
CanlıTv eklentim dmca yemiş. Canlıtv yi muhtemelen tekrar aktif hale getiremeyeceğim
Tamamen kaldıracağım
bilginize
dizimom domain degismis hocam dizimom.biz olmusNe patlak mı hocam anlamadım
Dizimom.biz zaten hocam hangi repodan bahsediyosunuz ki siz ?dizimom domain degismis hocam dizimom.biz olmus
hocam benim internette sorun varmışDizimom.biz zaten hocam hangi repodan bahsediyosunuz ki siz ?
Bu arada superfilmgeldi domain değişmiş güncelliyorum.