Teşekkürler.Belli bi yaşa gelince kazanıyosun kardeşim.Olgunlugunuz için tebrikler. Keşke her anlaşmazlığı böyle tatlı bitirebilsek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Teşekkürler.Belli bi yaşa gelince kazanıyosun kardeşim.Olgunlugunuz için tebrikler. Keşke her anlaşmazlığı böyle tatlı bitirebilsek.
Neyi uzatmayalım? alıntı yaptığın mesajı ben sabah atmışım ondan sonra konuya tek bir mesajım yok sen şimdi alıntı yapıp ne demek istiyorsun bencede kapatalım uzatmayalım.Konuyu kapattık. Uzatmayalım.
Evet zor ama çok da işe yarayan bir eklenti, umarım düzelir tez zamandaUzun süredir tüm repolarda bozuk, düzeltilmesi zor bir site gibi duruyor umarım düzelir.
Merhaba, ben sizin deponuzu kullanıyorum stabil şekilde çalışıyor. Benim sormak istediğim dizipal web sitesine eklenen içerikler bölümler cloudstream uygulamasına günler sonra düşüyor. Bunu sormak istedim acaba bende mi bir sorun var. Normalde web siteye düşen bölümler uygulamayada düşerdi. TeşekkürlerSuperfilmgeldi feroxxcs3 reposunda düzeltildi.
Domain değişti dediğim gibi sorun çözüldü
Superfilmgeldi en alttaki 3x leri kaldırsan feroxxcs3 deposunun 3x ile alakası yok nikyokki deposundan isteyenler yükler en azından karşılıklı birbirinizi tamamlarsınızSuperfilmgeldi feroxxcs3reposunda düzeltildi.
Domain değişti dediğim gibi sorun çözüldü
Dizipal diye bir sürü site var dizipal 1,2,234, diye. Yani sizin baktığınız dizipal farklı orijinal dizipal farklı. Aradaki farklar bundan oluyor. Depodaki dizipal orijinal dizipalMerhaba, ben sizin deponuzu kullanıyorum stabil şekilde çalışıyor. Benim sormak istediğim dizipal web sitesine eklenen içerikler bölümler cloudstream uygulamasına günler sonra düşüyor. Bunu sormak istedim acaba bende mi bir sorun var. Normalde web siteye düşen bölümler uygulamayada düşerdi. Teşekkürler
Latte eklenmiyor yardım lütfenSite adresi değiştirmek gibi nispeten basit şeyler değiştirilebilir. Hatta işi bilen biri istediği değişikliği yapabilir. Java compile edildikten sonra smali koduna çevrilir. Makine diline yakın bir şey. Oradan editleyip tekrar build edilebilir diye düşünüyorum.
Repo kapatıldıLatte eklenmiyor yardım lütfen
Şu an son düzenlemeleri yapıyormuş ondan sonra tekrar aktif edecekmiş.Latte eklenmiyor yardım lütfen
Ne yapmam gerekiyor yani. Önceden son güncel dizipal sayfasına yüklenen içerikler aynı anda uygulamayada düşerdi. Şimdi düşmüyor.Dizipal diye bir sürü site var dizipal 1,2,234, diye. Yani sizin baktığınız dizipal farklı orijinal dizipal farklı. Aradaki farklar bundan oluyor. Depodaki dizipal orijinal dizipal
Mwmanway TV çıkmadıO kardeşimiz listesini güncellemediği için artık çalışmamıştır.
Hangi depodaysa adını yazarsanız kaldıracaklardır.
Hocam canlı tv içinde bulunanlar kablo yayınları bu yüzden herhangi bir oynama olmayacak.Canlı TV eklentisini yapan arkadaş buralarda mı? Kanal kategorilerindeki sıralama konusunda geri bildirimde bulunmak istiyorum.
Genel kanallar ve genel spor kanalları çok uzakta duruyor. CS'yi her açtığımda her defasında kumanda tuşuna yüklenerek, genel kanallar için 4 ve spor kanallar için 6-7 sıra aşağı kaydırmak zorunda kalıyorum bunun gibi sık kullanılan kanal kategorileri ilk 2 sıraya alınabilirse erişimi daha kolay olur.
TRT kanalları genel kategorisine taşınıp, TRT kategorisi kaldırılsın. İlk sıradan itibaren genel, spor, haber ve belgesel şeklinde sıralanabilir. Belgeseller bölümüne Discovery ve Nat Geo kanalları da eklenebilirse harika olur. Teşekkürler.
Aynı dizipal eklentisi olduğuna emin misiniz ? Eklenti olan dizipal ile googledan baktığınız dizipal aynı domain adresine mi sahip şayet farklı ise dediğiniz durum söz konusu ama aynı ise dediğiniz durum söz konusu olamaz.Ne yapmam gerekiyor yani. Önceden son güncel dizipal sayfasına yüklenen içerikler aynı anda uygulamayada düşerdi. Şimdi düşmüyor.
Kanallar link şeklinde olmuyor mu? Eklentinin dosyasında sıralama yapılabilir zannediyordum o yüzden bildireyim demiştim.Hocam canlı tv içinde bulunanlar kablo yayınları bu yüzden herhangi bir oynama olmayacak.
Sevgili kardeşim bir arkadaş yurtdışında çalışmıyor dediği için @feroxxcs3 dizipal farklı bir kaynaktan çekti bu kaynak yurtdışından izlenim gerçekleştiriyor ama güncelleme geç geliyor.Ne yapmam gerekiyor yani. Önceden son güncel dizipal sayfasına yüklenen içerikler aynı anda uygulamayada düşerdi. Şimdi düşmüyor.