CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Superfilmgeldi feroxxcs3 reposunda düzeltildi.

Domain değişti dediğim gibi sorun çözüldü
Merhaba, ben sizin deponuzu kullanıyorum stabil şekilde çalışıyor. Benim sormak istediğim dizipal web sitesine eklenen içerikler bölümler cloudstream uygulamasına günler sonra düşüyor. Bunu sormak istedim acaba bende mi bir sorun var. Normalde web siteye düşen bölümler uygulamayada düşerdi. Teşekkürler

Superfilmgeldi feroxxcs3reposunda düzeltildi.

Domain değişti dediğim gibi sorun çözüldü
Superfilmgeldi en alttaki 3x leri kaldırsan feroxxcs3 deposunun 3x ile alakası yok nikyokki deposundan isteyenler yükler en azından karşılıklı birbirinizi tamamlarsınız

Merhaba, ben sizin deponuzu kullanıyorum stabil şekilde çalışıyor. Benim sormak istediğim dizipal web sitesine eklenen içerikler bölümler cloudstream uygulamasına günler sonra düşüyor. Bunu sormak istedim acaba bende mi bir sorun var. Normalde web siteye düşen bölümler uygulamayada düşerdi. Teşekkürler
Dizipal diye bir sürü site var dizipal 1,2,234, diye. Yani sizin baktığınız dizipal farklı orijinal dizipal farklı. Aradaki farklar bundan oluyor. Depodaki dizipal orijinal dizipal

Site adresi değiştirmek gibi nispeten basit şeyler değiştirilebilir. Hatta işi bilen biri istediği değişikliği yapabilir. Java compile edildikten sonra smali koduna çevrilir. Makine diline yakın bir şey. Oradan editleyip tekrar build edilebilir diye düşünüyorum.
Latte eklenmiyor yardım lütfen

Canlı TV eklentisini yapan arkadaş buralarda mı? Kanal kategorilerindeki sıralama konusunda geri bildirimde bulunmak istiyorum.

Genel kanallar ve genel spor kanalları çok uzakta duruyor. CS'yi her açtığımda her defasında kumanda tuşuna yüklenerek, genel kanallar için 4 ve spor kanallar için 6-7 sıra aşağı kaydırmak zorunda kalıyorum bunun gibi sık kullanılan kanal kategorileri ilk 2 sıraya alınabilirse erişimi daha kolay olur.

TRT kanalları genel kategorisine taşınıp, TRT kategorisi kaldırılsın. İlk sıradan itibaren genel, spor, haber ve belgesel şeklinde sıralanabilir. Belgeseller bölümüne Discovery ve Nat Geo kanalları da eklenebilirse harika olur. Teşekkürler.

Makoto kapandı diye biliyorum. Hangi repodan bilmem ama 2 tane Canlı TV var bu eklenti daha az bozuluyor diye onları kullanıyordum.

Dizipal diye bir sürü site var dizipal 1,2,234, diye. Yani sizin baktığınız dizipal farklı orijinal dizipal farklı. Aradaki farklar bundan oluyor. Depodaki dizipal orijinal dizipal
Ne yapmam gerekiyor yani. Önceden son güncel dizipal sayfasına yüklenen içerikler aynı anda uygulamayada düşerdi. Şimdi düşmüyor.

Canlı TV eklentisini yapan arkadaş buralarda mı? Kanal kategorilerindeki sıralama konusunda geri bildirimde bulunmak istiyorum.

Genel kanallar ve genel spor kanalları çok uzakta duruyor. CS'yi her açtığımda her defasında kumanda tuşuna yüklenerek, genel kanallar için 4 ve spor kanallar için 6-7 sıra aşağı kaydırmak zorunda kalıyorum bunun gibi sık kullanılan kanal kategorileri ilk 2 sıraya alınabilirse erişimi daha kolay olur.

TRT kanalları genel kategorisine taşınıp, TRT kategorisi kaldırılsın. İlk sıradan itibaren genel, spor, haber ve belgesel şeklinde sıralanabilir. Belgeseller bölümüne Discovery ve Nat Geo kanalları da eklenebilirse harika olur. Teşekkürler.
Hocam canlı tv içinde bulunanlar kablo yayınları bu yüzden herhangi bir oynama olmayacak.

Ne yapmam gerekiyor yani. Önceden son güncel dizipal sayfasına yüklenen içerikler aynı anda uygulamayada düşerdi. Şimdi düşmüyor.
Aynı dizipal eklentisi olduğuna emin misiniz ? Eklenti olan dizipal ile googledan baktığınız dizipal aynı domain adresine mi sahip şayet farklı ise dediğiniz durum söz konusu ama aynı ise dediğiniz durum söz konusu olamaz.

Sevgili kardeşim bir arkadaş yurtdışında çalışmıyor dediği için @feroxxcs3 dizipal farklı bir kaynaktan çekti bu kaynak yurtdışından izlenim gerçekleştiriyor ama güncelleme geç geliyor.
Senin yapman gereken ana sayfadaki diğer depoları deneyerek güncel olan dizipal ı kullanman gerekli.;)

Geri