CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Android veya Google TV gömülü cihazlara apk yüklenir ama özellikle Tizen işletim sistemli cihazlara kendi marketi dışında harici uygulama yüklenmez.

Arkadaşlar iyi pazarlar diliyorum herkese.Konu dışı ama eskiden TRT1de yayınlanan Clémentine adlı bir çizgi film vardı.Ateşten yaratık Malmoth vardı.Yıllardır arıyorum türkçe tüm bölümlerini bulamadım yardımcı olabilecek olan var mı acaba

Arkadaşlar iyi pazarlar diliyorum herkese.Konu dışı ama eskiden TRT1de yayınlanan Clémentine adlı bir çizgi film vardı.Ateşten yaratık Malmoth vardı.Yıllardır arıyorum türkçe tüm bölümlerini bulamadım yardımcı olabilecek olan var mı acaba
YouTube de bir kaç bölümü var

Merhaba, daha önce bir arkadaş vs eklenti güncellemelerini takip için aşağıdaki linki paylaşmıştı.

Buradan aşağıdaki eklentiyi keşfettim. İlgilenen olursa diye paylaşmak istedim.

Kekikakademi yi forklamış. Forumdan bir arkadaş sanırım, powersinema, powerdizi gibi @Latte nin paylaştığı eklentiler var. Genel olarak birçok eklenti bildiğiniz ama özellikle canlı TV arayanlar için TurkSCanliTv çok başarılı. Kaynak sanırım @sakultah ın kablo TV kaynağı gibi düşündürdü, belki de o 😊. Yapanın eline sağlık 🙏

Geri