ne durumdayız geçerken uğradım ne var ne yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
ne durumdayız geçerken uğradım ne var ne yok
İyiyiz kral sen nasılsın . Hangi konuda ne durumdayızne durumdayız geçerken uğradım ne var ne yok![]()
iyi bende nedir cs piyasasında alt coin üst coin neler oluyor ?İyiyiz kral sen nasılsın . Hangi konuda ne durumdayız
Makoto kapadı , geri kalanlar ile yola devamiyi bende nedir cs piyasasında alt coin üst coin neler oluyor ?![]()
yakaladım vitesi 2 ye takmış makoto 2 makoto 3 gider bu seri güzelMakoto kapadı , geri kalanlar ile yola devam
yapan makoto değildir , biri forklamış. Dediği gibi vites artacak gibiyakaladım vitesi 2 ye takmış makoto 2 makoto 3 gider bu seri güzel
Samsung m7 monitörler tizen sanırım bunlardan uzak durmak lazım doğru mu?Android veya Google TV gömülü cihazlara apk yüklenir ama özellikle Tizen işletim sistemli cihazlara kendi marketi dışında harici uygulama yüklenmez.
Evet samsung tizen kullanıyor m7 alırsan aynı sorunu yaşarsın.Samsung m7 monitörler tizen sanırım bunlardan uzak durmak lazım doğru mu?
makaoto degil zaten sadece 3 5 eklentiyi calistirmak icin actilar kısa koduda buranın yoneticisi aldıyakaladım vitesi 2 ye takmış makoto 2 makoto 3 gider bu seri güzel
Yarın bakabilirim hocam
YouTube de bir kaç bölümü varArkadaşlar iyi pazarlar diliyorum herkese.Konu dışı ama eskiden TRT1de yayınlanan Clémentine adlı bir çizgi film vardı.Ateşten yaratık Malmoth vardı.Yıllardır arıyorum türkçe tüm bölümlerini bulamadım yardımcı olabilecek olan var mı acaba
Hallettim hocam
Sağolun hocamHallettim hocam
Superfilmgeldi de çalışmıyor hocamHallettim hocam
Çalışmayan ne hocam kontrol ettim bi sorun yokSuperfilmgeldi de çalışmıyor hocam
İki gündür çalışmıyordu. Şimdi düzeldiÇalışmayan ne hocam kontrol ettim bi sorun yok