CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Android veya Google TV gömülü cihazlara apk yüklenir ama özellikle Tizen işletim sistemli cihazlara kendi marketi dışında harici uygulama yüklenmez.

Android veya Google TV gömülü cihazlara apk yüklenir ama özellikle Tizen işletim sistemli cihazlara kendi marketi dışında harici uygulama yüklenmez.
Samsung m7 monitörler tizen sanırım bunlardan uzak durmak lazım doğru mu?

Tamamdır tizen'den uzak durup android ve google tv'lere bakacağım.

Cevaplayan herkese teşekkür ederim.

yakaladım vitesi 2 ye takmış makoto 2 makoto 3 gider bu seri güzel
makaoto degil zaten sadece 3 5 eklentiyi calistirmak icin actilar kısa koduda buranın yoneticisi aldı
makoto2 forklamak icin yapılmadı 3 5 eklenti icin acildi makoto2 kısa adını da bu sitenin yoneticisi aldı zaten

Arkadaşlar iyi pazarlar diliyorum herkese.Konu dışı ama eskiden TRT1de yayınlanan Clémentine adlı bir çizgi film vardı.Ateşten yaratık Malmoth vardı.Yıllardır arıyorum türkçe tüm bölümlerini bulamadım yardımcı olabilecek olan var mı acaba

Arkadaşlar iyi pazarlar diliyorum herkese.Konu dışı ama eskiden TRT1de yayınlanan Clémentine adlı bir çizgi film vardı.Ateşten yaratık Malmoth vardı.Yıllardır arıyorum türkçe tüm bölümlerini bulamadım yardımcı olabilecek olan var mı acaba
YouTube de bir kaç bölümü var

Merhaba, daha önce bir arkadaş vs eklenti güncellemelerini takip için aşağıdaki linki paylaşmıştı.

Buradan aşağıdaki eklentiyi keşfettim. İlgilenen olursa diye paylaşmak istedim.

Kekikakademi yi forklamış. Forumdan bir arkadaş sanırım, powersinema, powerdizi gibi @Latte nin paylaştığı eklentiler var. Genel olarak birçok eklenti bildiğiniz ama özellikle canlı TV arayanlar için TurkSCanliTv çok başarılı. Kaynak sanırım @sakultah ın kablo TV kaynağı gibi düşündürdü, belki de o 😊. Yapanın eline sağlık 🙏

Merhaba, daha önce bir arkadaş vs eklenti güncellemelerini takip için aşağıdaki linki paylaşmıştı.

Kekikakademi yi forklamış. Forumdan bir arkadaş sanırım, powersinema, powerdizi gibi @Latte nin paylaştığı eklentiler var. Genel olarak birçok eklenti bildiğiniz ama özellikle canlı TV arayanlar için TurkSCanliTv çok başarılı. Kaynak sanırım @sakultah ın kablo TV kaynağı gibi düşündürdü, belki de o 😊. Yapanın eline sağlık 🙏
Kekikten forklanıp bizden toplanan eklentileride eklemişti çok önceden forklanan bir depo bu canlı TV kanalları nikstream içinden alınmış olması lazım kekikakademi reposunda da yanlış hatırlamıyorsam geliştirici olarak ekliydi bu reponun sahibi hâlâ aktif çalışıyor mu bilmiyorum

Reposunun kısa kod adı var mı?

Geri