CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Hocam acaba repolarda neden 4k yok? Maksimum 1920p açıyor.
Çünkü film ve dizi sitelerinin kendi içerikleri 720p ve 1080p. Repo ile alakası yok. Google'da film ve dizi ismi aratıp web tarayıcıda izlediğin içeriklerin çoğu 4k değil. CS ise bu film ve dizi sitelerini bünyesinde barındırıyor
Bazı sitelerde az da olsa 4k filmler var: filmmodu, fullHdFilmizlesene ve birkaç sitenin içinde bazı filmler 4k

Xprime ve jetfilmizle yi güncelledim
hocam şu kekikdevam da ne varsa kendi repona eklermisin anime olmasa da olur :) forumda olan birisi olduğun için ana depo onun yerine senin olanı kurup en azından kapanan bişe olursa da burda senin eklentilerin ile alakalı yazılır ve guncellersin görmezsen kendin forum da olan birinin deposunu güncellenen ana depo yapmak isterim açıkcası

Arkadaş hangi repoyu ve hangi repodan neyi kuracağımızı şaşırdık :). Birinde çalışmayan diğerinde çalışıyor, çalışan repoda olmayan bir kaynak çalışmayan diğer repoda oluyor. Bir kaynak da olamayan kategorilendirme diğer kaynak da oluyor, bir kaynak da yeni çıkanlar bölümü var diğerinde yok ama onda çalışan başka bir içerik çalışıyor :). En iyisi sadece bir repoyu kurmak heralde

Hacı

Hacım senin gibi pdf,excel dosyası hazırlamak yerine kekikan ve makoto repolarına arada bir bakıyorum. Hem sana faydası dokunuyor tabloyu güncellersin
Teşekkürler. Bilgileniyoruz. Tabloyu güncellerken manuel ekleme yapmıyorumki. Github sayfalarından veriyi alıp formüllüyorum

Teşekkürler. Bilgileniyoruz. Tabloyu güncellerken manuel ekleme yapmıyorumki. Github sayfalarından veriyi alıp formüllüyorum
O zaman diğer arkadaşlara faydamız dokunur. Burası forum. Bilgi,haber..vs paylaştıkça güzelleşir
Güncel eklentiler CS için çok önemli
Kekikan ve makoto repolarının sahipleri forumda değil veya yazmıyorlar
Yeni eklentiler geldikçe buraya bildiriyoruz

Ben TV box üzerinde beta sürümü kullanıyorum stabil olan sürüm yani mavi renkli olan sürümde bazı eklentiler çalışmıyordu aft downloader uygulaması ile beta sürümü kurabilirsiniz github sayfasında anlatımı var.

Step 1 Open Downloader on your device

Step 2 In the search box, type 532423, and wait 5 seconds.

Step 3 Once the timer is up, click install on the popup

Step 4 Click install once again to install Cloudstream

Step 5 Click Launch

Dediğim gibi aft downloader uygulamasını indirin daha sonra bu ikinci kısımdaki kodu yazarak ararsanız yükleme kısmı çıkacak oradan yükleyebilirsiniz.
Teşekkür ederim hocam indirdim deniyicem gönderdiğiniz sayfada sol kısımda direk indirme yeri var

Konuyu görüntüleyenler

Geri