gonultasciii
Üye
- Konular
- 0
Hocam acaba repolarda neden 4k yok? Maksimum 1920p açıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Çünkü film ve dizi sitelerinin kendi içerikleri 720p ve 1080p. Repo ile alakası yok. Google'da film ve dizi ismi aratıp web tarayıcıda izlediğin içeriklerin çoğu 4k değil. CS ise bu film ve dizi sitelerini bünyesinde barındırıyorHocam acaba repolarda neden 4k yok? Maksimum 1920p açıyor.
evet çalışmıyor.Nikstream'de Xprime içerikleri açılmıyor
Xprime sağlam bir site içerikleri iyievet çalışmıyor.
Zamanınızı almayacaksa lütfen. Şimdiden teşekkürler..Excel altın bileziktir öğrenmeni tavsiye ederim. Pdf yükleniyosa eklerim
Zamanınızı almayacaksa lütfen. Şimdiden teşekkürler..
hocam şu kekikdevam da ne varsa kendi repona eklermisin anime olmasa da olurXprime ve jetfilmizle yi güncelledim
TeşekkürlerXprime ve jetfilmizle yi güncelledim
Hacım sen sürekli repolara ve eklentilerin durumuna mı bakıyosunKekikan reposuna DiziKral eklendi
Hacım senin gibi pdf,excel dosyası hazırlamak yerine kekikan ve makoto repolarına arada bir bakıyorum. Hem sana faydası dokunuyor tabloyu güncellersinHacım sen sürekli repolara ve eklentilerin durumuna mı bakıyosun
Teşekkürler. Bilgileniyoruz. Tabloyu güncellerken manuel ekleme yapmıyorumki. Github sayfalarından veriyi alıp formüllüyorumHacı
Hacım senin gibi pdf,excel dosyası hazırlamak yerine kekikan ve makoto repolarına arada bir bakıyorum. Hem sana faydası dokunuyor tabloyu güncellersin
O zaman diğer arkadaşlara faydamız dokunur. Burası forum. Bilgi,haber..vs paylaştıkça güzelleşirTeşekkürler. Bilgileniyoruz. Tabloyu güncellerken manuel ekleme yapmıyorumki. Github sayfalarından veriyi alıp formüllüyorum
Teşekkür ederim hocam indirdim deniyicem gönderdiğiniz sayfada sol kısımda direk indirme yeri varBen TV box üzerinde beta sürümü kullanıyorum stabil olan sürüm yani mavi renkli olan sürümde bazı eklentiler çalışmıyordu aft downloader uygulaması ile beta sürümü kurabilirsiniz github sayfasında anlatımı var.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Step 1 Open Downloader on your device
Step 2 In the search box, type 532423, and wait 5 seconds.
Step 3 Once the timer is up, click install on the popup
Step 4 Click install once again to install Cloudstream
Step 5 Click Launch
Dediğim gibi aft downloader uygulamasını indirin daha sonra bu ikinci kısımdaki kodu yazarak ararsanız yükleme kısmı çıkacak oradan yükleyebilirsiniz.