CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

slm arkadaşlar aradığımız film yada dizilerin görüntü kalitesi en iyi veren siteler hangileri olduğu anlamamız mümkün mü bir ayarı varmı acaba
hangi eklentin görüntü kalitede verdigini ancak bakarak deneyilersin ama istersen istediğin kaliteyi seçip ayarlarsın otomatik olarak senin ayarlara göre
film veya dizileri oynatır bir film açıp yuvarlak tuşu alt tarafına basarsan kaynak isminde tuş görürsün ona basıp en üste kaynaklara basrsan profil isminde klasöre gel boxta kullanıyorsan wifiyi seç düzenleye gir kalitelerden sıralamayı oluştur ilk seçeğin 8 geçmesin (dediğimi daha iyi anlamak için
? bas anlarsın )diğerleride 7,6,5,4,3,2,1 diye gitsin sol altta profil var istersen isi yazabilirsin sonra kaydette bas ardından kapat son olarak kullan
artık oynatırken filmveya dizideki ses seçeneklerini senin ayarlarına göre izliyiceksin kalitenin yanında soldada bir seçenek var ama eklentiyi yapanlar
fazla dikkat etmedikleri için çok düzgün çalışmıyor(eklentiyi yapanların bir suçu var demiyorum tam olarak bir kural belirlemedikler için )

Arkadaşlar, filmmakinesinin web sitesinde dual seçenekli olan filmler repolarda her zaman altyazılı açılıyor. Türkçe olarak açılması için bir ayar var mıdır?

Makoto ssport plus eklentisinide tabii mantığına çevirdi. Ücretsiz üyeliğinizi girerek ulaşabilirsiniz
Ücretsiz üyelik demişsiniz. Orada deneme kısmı var üyelikten ama telefon vb. İstiyor. Sadece mail ile üye olunmuyor mu. Yada göstermelik bir üyelik var mı. Yapabileceğimiz.

Ücretsiz üyelik demişsiniz. Orada deneme kısmı var üyelikten ama telefon vb. İstiyor. Sadece mail ile üye olunmuyor mu. Yada göstermelik bir üyelik var mı. Yapabileceğimiz.
Paket almadan üye olunabiliyor. Deneme üyeliği değil. İnternetten fake mail ve fake no alınabiliyor sanırım

Merhabalr cloudstream de indirme yaparken kaynak seçebiliyorum ama parça secemigorum dil secenegi parcalarda kalıyor dizi hep altyazisiz ingilizce iniyor. Fakat ben ses tercihinden dublajli indiricem indiremiyorum bi ayari falan var mı yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Bunu bir türlü çözemedim dostlar ses parçası sadece İngilizce iniyor Türkçesi inmiyor

Merhaba yeni hangi repolar var yazarsanız sevinirik. Şimdiden teşekkürler

valla ikisine de üyelikli kasmam ya gerek yok cloudstream içinde telefon fılan ugraşmaya değmez tabii de hiç değmez splus da hani eski maçalrı izliyosan filan belki
Dediğim gibi Ücretli üyeliğe gerek yok. boş üyeliği giriyosun full gibi oluyor. Karar senin , saygı duyarım

Konuyu görüntüleyenler

Geri