Öneri CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

herhangi bir eklenti kurmadım uygulamayı açıyorum ağ akışı alanına repoyu ekleyip tamam diyorum biraz bekliyor yüklenirken sonra o ekrandaki hatayı veriyor.
Ağ akışı alanına repo kodu girmeyeceksiniz ki? Ayarlar - eklentiler sekmesinde, depo ekle tuşuna basıp, kısa kod kısmına reponun kısa kodunu yazın.

Arkadaşlar bu repo ların hepsi bozuk çalışan yeni repo varmı

Aslında repolarda sorun yok bazı eklentiler problem çıkarıyor hdfilmcehennemi, film makinesi vb eklentilerde sorun var onun sebebide geliştirici ile alakası olmadan tamamen site sahibinin aldığı güvenlik önlemlerinden kaynaklı. Geliştiriciler bir şekilde çözüp düzeltiyorlar ama bazen 1 gün bazen 3 gün anca dayanıyor sonrasında site sahibi değişiklik yapıyor tekrar eklenti güncellemesi yapılması gerekiyor yani repoluk bir durum yok farklı eklentileri deneyin. Eğer hepsinde hata alıyorsanız cloudstream sürümünüzü ilk mesajda verdiğim linkten indirip güncelleyin o şekilde deneyin.

Aslında repolarda sorun yok bazı eklentiler problem çıkarıyor hdfilmcehennemi, film makinesi vb eklentilerde sorun var onun sebebide geliştirici ile alakası olmadan tamamen site sahibinin aldığı güvenlik önlemlerinden kaynaklı. Geliştiriciler bir şekilde çözüp düzeltiyorlar ama bazen 1 gün bazen 3 gün anca dayanıyor sonrasında site sahibi değişiklik yapıyor tekrar eklenti güncellemesi yapılması gerekiyor yani repoluk bir durum yok farklı eklentileri deneyin. Eğer hepsinde hata alıyorsanız cloudstream sürümünüzü ilk mesajda verdiğim linkten indirip güncelleyin o şekilde deneyin.
4.5.2 de hiçbiri çalışmıyor repolarin doğru söylüyor arkadaş o yüzden sordum programın versiyonunu

4.5.2 de hiçbiri çalışmıyor repolarin doğru söylüyor arkadaş o yüzden sordum programın versiyonunu
Evet tv boxda 4.5.4'e güncellemeden önce tüm eklentiler bağlantı hatası veriyordu. Hiçbir şey değiştirmeden sadece 4.5.4'e güncelledim ve çalışmaya başladılar.

Hocam ilk mesajdan indirip güncelleyin diye belirttim onu boşa mı söyledim. :)

Repoların hepsi aynı anda nasıl bozulabilir ? Güncel 4.54 beta ve kekikan kullanıyorum her şey çalışıyor ve güncel tutuluyor. Sizin gibi bozuk diyenlerde hep kullanıcı hatası çıktı.Sorun sizde bence. Patronun da belirttiği gibi bir kaç eklentiye sürekli müdahale gerekiyor. Siz hangi repo da hangi eklentide sorun yaşıyorsunuz ?

Güncel 4.5.4, kekikan ve Latte kullanıyorum. Telefonda sorunsuz çalışırken TV Box ta çoğu eklentiyi kullanamıyorum. Acaba TV için ayrı bir ayarmı lazım? Eski sürümde problem yoktu.

Güncelledikten sonra bendede arama tarafından bulunan film ve dizileri izlemek için açtığımda uygulama kendini kapatıyor bazen arama sonuçlarının olduğu sayfada atıyor

Cloudstream kaç kullanıyorsunuz veya aldığınız hatanın resmini yuklermisiniz ben 4 repoyuda aktif kullaniyorum
4.5.4 sürümünü kullanıyorum eklentilerden de kekikan vs buna benzer eklentilerin hepsini deniyorum baglantı hatası diyor 2 gün önce çalışıyorlardı

4.5.4 sürümünü kullanıyorum eklentilerden de kekikan vs buna benzer eklentilerin hepsini deniyorum baglantı hatası diyor 2 gün önce çalışıyorlardı
kekikan reposunda Hangi eklenti örnek verip açmaya çalıştığınız içeriği yazar mısınız ?

Güncel 4.5.4, kekikan ve Latte kullanıyorum. Telefonda sorunsuz çalışırken TV Box ta çoğu eklentiyi kullanamıyorum. Acaba TV için ayrı bir ayarmı lazım? Eski sürümde problem yoktu.
kekikan reposunda Hangi eklenti örnek verip açmaya çalıştığınız içeriği yazar mısınız ?

Beta sürüm mü stabil mi

Geri