Öneri CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Bugün hiç keyif alamadık, hangi repoyu denesek sürekli bağlantı hatası vs, tv açtık. Arkadaşım hoşgeldin takılıyoruz. Yeni versiyonu sevmedim

Herkese selam Abi bu repolara noldu ne izlemek istesem error veriyor yada yarıda kesiliyor zaten bizde şans olsa

elinize emeğinize sağlık

Bugün hiç keyif alamadık, hangi repoyu denesek sürekli bağlantı hatası vs, tv açtık. Arkadaşım hoşgeldin takılıyoruz. Yeni versiyonu sevmedim
Mesajı yazdığınız saatlerde hdfilmcehennemi, filmakinesinde deneme yaptım çalışıyordu.(feroxxcs3 repo)

"hangi repoyu denesek sürekli bağlantı hatası vs," diye siz yazınca insanlar yanlış anlamasın. Sizin aradığınız içerik çalışmıyor diye hiç bir repo çalışmıyor anlamı çıkmıyor.
Sorunun kaynağını çözemedim, şu yeni cs versiyonlarından sonra ayar tutturamadım. İki ayrı versiyon ve farklı repolar yüklü. Ne arama çalışıyor doğru düzgün, ne de içerikler açılıyor. Bugün cihazı resetleyip önceki versiyonları geri yükleyeceğm

Sorunun kaynağını çözemedim, şu yeni cs versiyonlarından sonra ayar tutturamadım. İki ayrı versiyon ve farklı repolar yüklü. Ne arama çalışıyor doğru düzgün, ne de içerikler açılıyor. Bugün cihazı resetleyip önceki versiyonları geri yükleyeceğm
Güncel versiyonu yüklerseniz daha stabil çalışır

E çalışmıyor işte İngilizce altyazı seçiyorum, Arapça getiriyor?

Sorun yaşayanlar stabil 4.5.2 sürümünü deneyin isterseniz.

@feroxxcs3 hocam dizillada ana sayfada sadece yeni bölümü çıkanlar sekmesi var başka bir şey çıkmıyor. Müsait olunca bakabilir misiniz? Teşekkürler.

Dizipal Hangi Depoda Çalışıyor Ben Turuncu Olan Sürümü Kullanıyorum Çalışmıyor Bende

4,5,4 sürümü kullanıyorum hdfilimcehennemi baglantı hatası yazıyor

Geri