Wizard7
Üye
- Konular
- 12
İlk sayfadakı repolar stabil çalışıyor.Geliştirici arkadaşlar ellerinden geldiğince güncel ve stabil tutmaya çalışıyor.Stabil çalışan repo var mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
İlk sayfadakı repolar stabil çalışıyor.Geliştirici arkadaşlar ellerinden geldiğince güncel ve stabil tutmaya çalışıyor.Stabil çalışan repo var mı?
O repoları kullanıyoruz zaten, ama çalışmıyorİlk sayfadakı repolar stabil çalışıyor.Geliştirici arkadaşlar ellerinden geldiğince güncel ve stabil tutmaya çalışıyor.
Mesajı yazdığınız saatlerde hdfilmcehennemi, filmakinesinde deneme yaptım çalışıyordu.(feroxxcs3 repo)Bugün hiç keyif alamadık, hangi repoyu denesek sürekli bağlantı hatası vs, tv açtık. Arkadaşım hoşgeldin takılıyoruz. Yeni versiyonu sevmedim
Benim aradığım içerik onlarda yoktu maalesefMesajı yazdığınız saatlerde hdfilmcehennemi, filmakinesinde deneme yaptım çalışıyordu.(feroxxcs3 repo)
Sende sorun olabilir mi ? Bende hepsi çalışıyorO repoları kullanıyoruz zaten, ama çalışmıyor
Sorun vermiyo hiç. Uygulamanı güncel tutHerkese selam Abi bu repolara noldu ne izlemek istesem error veriyor yada yarıda kesiliyor zaten bizde şans olsa
"hangi repoyu denesek sürekli bağlantı hatası vs," diye siz yazınca insanlar yanlış anlamasın. Sizin aradığınız içerik çalışmıyor diye hiç bir repo çalışmıyor anlamı çıkmıyor.Benim aradığım içerik onlarda yoktu maalesef
Sorunun kaynağını çözemedim, şu yeni cs versiyonlarından sonra ayar tutturamadım. İki ayrı versiyon ve farklı repolar yüklü. Ne arama çalışıyor doğru düzgün, ne de içerikler açılıyor. Bugün cihazı resetleyip önceki versiyonları geri yükleyeceğm"hangi repoyu denesek sürekli bağlantı hatası vs," diye siz yazınca insanlar yanlış anlamasın. Sizin aradığınız içerik çalışmıyor diye hiç bir repo çalışmıyor anlamı çıkmıyor.
Güncel versiyonu yüklerseniz daha stabil çalışırSorunun kaynağını çözemedim, şu yeni cs versiyonlarından sonra ayar tutturamadım. İki ayrı versiyon ve farklı repolar yüklü. Ne arama çalışıyor doğru düzgün, ne de içerikler açılıyor. Bugün cihazı resetleyip önceki versiyonları geri yükleyeceğm
Eklenti ile ilgili bir sorun da olabilir, hangi eklentinin hangi içeriğinde bu sorunu alıyorsunuz?E çalışmıyor işte İngilizce altyazı seçiyorum, Arapça getiriyor?
Hocam, telefonda çalışıyor eklentiEklenti ile ilgili bir sorun da olabilir, hangi eklentinin hangi içeriğinde bu sorunu alıyorsunuz?
Hangi repo? Böyle sorularda repo Adı vermez iseniz bir anlamı kalmıyor.4,5,4 sürümü kullanıyorum hdfilimcehennemi baglantı hatası yazıyor