Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Ben ekleyebiliyorum, siz ekleyemiyormusunuz?Ultima eklentisine rectv nin film ve dizilerini ekleyebilen var mı?
Eklemesine Ekleniyor da ultima ya dönüp baktınız mı geldi mi diyeBen ekleyebiliyorum, siz ekleyemiyormusunuz?
Size yazdığım'da bakmıştım bulunuyordu ancak şimdi gözükmüyor. Hatta eklenti ayarlarından tıklayınca uygulama çöküyor.Eklemesine Ekleniyor da ultima ya dönüp baktınız mı geldi mi diye
![]()
Cihazların üçünde de ram 2gb. megaturk var birde 4-5 yabancı.Çok fazla repo yüklerseniz Ram yetersizse çöküyor.
Kullandığınız eklentiler sorun çıkartıyor olabilir, nerede çökme sorunu yaşıyorsunuz? Ana menü'de gezinir iken mi yoksa arama kısmında mı?Cihazların üçünde de ram 2gb. megaturk var birde 4-5 yabancı.
Diğer siteler çalıntı ve kalitesiz içerik kullanıyormuş, bu yüzden bazılarını yapmamışlar.Kekikan a yapılan asya dizileri eklentileri için uygulayıcıya çok teşekkür ederim
iyiki varsınız![]()
Çok teşekkür ederim kolay gelsinDiğer siteler çalıntı ve kalitesiz içerik kullanıyormuş, bu yüzden diğerlerini yapmamışlar.
kısa kodu nedir?Bu Hintlilerin Cnc reposuna ultima eklentisi eklenmiş. Ben kullanmıyorum ama bir kaç kişi soruyodu sanki belki işinize yarar
"cncv"kısa kodu nedir?
Arama kısmında oluyor sadece. Arayamıyor atıyor uygulamadan. Her zaman olmuyor arada.Kullandığınız eklentiler sorun çıkartıyor olabilir, nerede çökme sorunu yaşıyorsunuz? Ana menü'de gezinir iken mi yoksa arama kısmında mı?
Genelde arama kısmında çökme oluyor bendeKullandığınız eklentiler sorun çıkartıyor olabilir, nerede çökme sorunu yaşıyorsunuz? Ana menü'de gezinir iken mi yoksa arama kısmında mı?
Genelde arama kısmında çökme oluyor bendeKullandığınız eklentiler sorun çıkartıyor olabilir, nerede çökme sorunu yaşıyorsunuz? Ana menü'de gezinir iken mi yoksa arama kısmında mı?
Tamam sorun Ram yetersizliği (2gb olanlar da bu sorun var) Repo sayınız yüksek olduğu için siteleri süzüyor ve bunlarda arama yapıyor, resimleri yüklüyor vs. bunları yaparken RAM yetmediği için uygulama atıyor. Tavsiyem aramaları telefonunuzda yapıp direk içeriğin bulunduğu siteye gitmeniz. (Örneğin telefonunuzdan x filmini tüm repo içerisinde arama yapın. Diyelim ki Dizipal içerisinde buldu. Bunu tv veya box cihazınıza girip dizipal sitesini seçtikten sonra site içi arama yaparsanız çökmez.)Arama kısmında oluyor sadece. Arayamıyor atıyor uygulamadan. Her zaman olmuyor arada.
Arama yaptığınız sırada tüm eklentilere bir istek gidiyor. Cihazınızın donanımı yetersiz ise bunu kaldıramaz. Belki de bu sorun sadece bir eklenti kaynaklıdır zira 1.5 gb ram'li bir donanımda sorun yaşamıyorum. Arama sekmesinde eklentilerin yarısını seçmeyip tekrar arama yapınız. Eğer sorun çözülmüşse, seçimini kaldırdığınız diğer eklentileri yavaş yavaş tekrar seçip aynı aramayı yapın. Bu arama sonucunda tekrar çökme sorunu yaşıyorsanız kurduğunuz bir eklenti sorun çıkartıyordur.Arama kısmında oluyor sadece. Arayamıyor atıyor uygulamadan. Her zaman olmuyor arada.