CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Bu Hintlilerin Cnc reposuna ultima eklentisi eklenmiş. Ben kullanmıyorum ama bir kaç kişi soruyodu sanki belki işinize yarar

Ultima eklentisine rectv nin film ve dizilerini ekleyebilen var mı?

Kekikan a yapılan asya dizileri eklentileri için uygulayıcıya çok teşekkür ederim
iyiki varsınız🙏

Cihazların üçünde de ram 2gb. megaturk var birde 4-5 yabancı.
Kullandığınız eklentiler sorun çıkartıyor olabilir, nerede çökme sorunu yaşıyorsunuz? Ana menü'de gezinir iken mi yoksa arama kısmında mı?

Kekikan a yapılan asya dizileri eklentileri için uygulayıcıya çok teşekkür ederim
iyiki varsınız🙏
Diğer siteler çalıntı ve kalitesiz içerik kullanıyormuş, bu yüzden bazılarını yapmamışlar.

Son düzenleme:
Bende de arama kısmında bazen çökme oluyor. Bazen de iki defa arama yaptıktan sonra içerik bulabiliyorum
cncv reposunu sildim, arama kısmında en çok kullandığım film ve dizi sitelerini ekledim

Arama kısmında oluyor sadece. Arayamıyor atıyor uygulamadan. Her zaman olmuyor arada.
Tamam sorun Ram yetersizliği (2gb olanlar da bu sorun var) Repo sayınız yüksek olduğu için siteleri süzüyor ve bunlarda arama yapıyor, resimleri yüklüyor vs. bunları yaparken RAM yetmediği için uygulama atıyor. Tavsiyem aramaları telefonunuzda yapıp direk içeriğin bulunduğu siteye gitmeniz. (Örneğin telefonunuzdan x filmini tüm repo içerisinde arama yapın. Diyelim ki Dizipal içerisinde buldu. Bunu tv veya box cihazınıza girip dizipal sitesini seçtikten sonra site içi arama yaparsanız çökmez.)

Bende bugün Cloudstream den DNS değiştirdim hangi dns olursa olsun ne zaman birşey açsam açılmıyordu arama kısmında çıkmıyordu sonra DNS yi kaldırınca çözüldü yani bugün böyle bir sorun yaşadım sebebini bilen varmı yani DNS olmasada sorun yok ama merak ettim.

Arama kısmında oluyor sadece. Arayamıyor atıyor uygulamadan. Her zaman olmuyor arada.
Arama yaptığınız sırada tüm eklentilere bir istek gidiyor. Cihazınızın donanımı yetersiz ise bunu kaldıramaz. Belki de bu sorun sadece bir eklenti kaynaklıdır zira 1.5 gb ram'li bir donanımda sorun yaşamıyorum. Arama sekmesinde eklentilerin yarısını seçmeyip tekrar arama yapınız. Eğer sorun çözülmüşse, seçimini kaldırdığınız diğer eklentileri yavaş yavaş tekrar seçip aynı aramayı yapın. Bu arama sonucunda tekrar çökme sorunu yaşıyorsanız kurduğunuz bir eklenti sorun çıkartıyordur.

Bazı siteler arama sonuçlarında çok fazla veri yolluyor, belki çökme sorunu bu sebepten eklenti kaynaklı olabilir.

Geri