CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

.

Ekli dosyalar

• IMG_20250714_153609_051.jpg
    IMG_20250714_153609_051.jpg
    46.9 KB · Görüntüleme: 46
Eklentiler iyi, uygulamanın genelinde bir yavaşlama var bu aralar. Çok fazla repo ve eklenti olmamasına rağmen. Bir de Ana Arama düğmesi çoğu kez içerikleri bulamamaya başladı. Önce diziyi google ile buluyorum, ha dizipal deymiş deyip eklentiyi seçiyorum, aratıp izliyorum ki eklenti şu an hiç bir repoda çalışmıyor, sitesi aktif, domain mi değişti naptı

Son düzenleme:
Eklentiler iyi, uygulamanın genelinde bir yavaşlama var bu aralar. Çok fazla repo ve eklenti olmamasına rağmen. Bir de Ana Arama düğmesi çoğu kez içerikleri bulamamaya başladı. Önce diziyi google ile buluyorum, ha dizipal deymiş deyip eklentiyi seçiyorum, aratıp izliyorum ki nikyokki ve feroxxc3 te eklenti şu an çalışmıyor, sitesi aktif
Domain değişmiştir güncelleyince muhtemelen düzelir.

Merhaba ustalarım. Sizin yapabildiğiniz Bizim yapamadığımız herşey için çok teşekkürler

Sizden ricam repolarımıza

Ekleyebilir misiniz?

Merhaba ustalarım. Sizin yapabildiğiniz Bizim yapamadığımız herşey için çok teşekkürler

Sizden ricam repolarımıza

Ekleyebilir misiniz?
Güncel var olan sitelerde olmayan bir içerik var mı

Eklentiler iyi, uygulamanın genelinde bir yavaşlama var bu aralar. Çok fazla repo ve eklenti olmamasına rağmen. Bir de Ana Arama düğmesi çoğu kez içerikleri bulamamaya başladı. Önce diziyi google ile buluyorum, ha dizipal deymiş deyip eklentiyi seçiyorum, aratıp izliyorum ki eklenti şu an hiç bir repoda çalışmıyor, sitesi aktif, domain mi değişti naptı
Hocam değiştirdim domaini düzelmistir herhalde

/asyamax.com/category/dizi-izle/ msl bu 2 kaynak sunuyor VK ve mail ru görseli güzel ve kalite seçimleri var

/diziasia.com burdada 2025 yılı güncel listeler yer alıyor ve akıcı ayrıntı fazla veriyor

Bu 3 adet siteyi ekleme şansınız varsa asya dizi takipçileri minnetkar kalacaktır. Altarnatiflerimiz çoğalır ve repolarımızın Takipçisi ve kalitesi artar diye düşünüyorum
Saygılarımla

Geri