KasımPaşaLı13
Üye
- Konular
- 0
Hdfilmcehennemi çalışmıyor 2 gündür içerikler aktif ancak oynat deyince bağlantı bulunamadı diyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Nikstream içinde çalışıyorHdfilmcehennemi çalışmıyor 2 gündür içerikler aktif ancak oynat deyince bağlantı bulunamadı diyor
Teşekkürler denedim olduNikstream içinde çalışıyor
Nikyokki repoda ikisi de çalışıyor, webdeizle başlangıçta kodlama hatası veriyor ama filmi açıyorHdfilmcehennemi ve webdeizle eklentilerine kontrol eder misiniz hocalarim
Webteizle bazı filmlerini bazen 3-4 siteye yüklüyor. İlk açılışta açılmayan siteden başlıyor, kaynak kısmından değiştirinHdfilmcehennemi ve webdeizle eklentilerine kontrol eder misiniz hocalarim
"megarepo" da bir çok yabancı eklenti bulunuyor. Ben genel'de phisherin reposundan streamplay'i kullanıyorum, türkçe altyazı desteği var.Arkadaşlar Türkçe eklentiler dışında ingilizce eklentiler bilen var mı?
Evet streamplay'i denedim ama severance izlemeye çalıştığım zaman hardcoded ingilizce ve arapça altyazı vardı tüm mirrorlarda o canımı sıkmıştı."megarepo" da bir çok yabancı eklenti bulunuyor. Ben genel'de phisherin reposundan streamplay'i kullanıyorum, türkçe altyazı desteği var.
Özelliği nedir ? Birde cs de olmayan bi içerik var mı ?Stardust TV yi CS ye ekleyebilecek varmı![]()
Sanırım Çinli, çevrimiçi kısa diziler sitesi. Coin yüklenip izleniyormuş.Özelliği nedir ? Birde cs de olmayan bi içerik var mı ?
Her yapımda altyazı bulunamayabilir ancak severance dizisinde türkçe altyazı bulunuyor. Diğer yapımlar'da da türkçe altyazı göremiyorsanız ayarlarınızda sorun var demektir.Evet streamplay'i denedim ama severance izlemeye çalıştığım zaman hardcoded ingilizce ve arapça altyazı vardı tüm mirrorlarda o canımı sıkmıştı.
Yok hayır direkt videonun üstünde altyazı var. Türkçe altyazı mevcut o dizide, hardcoded dediğim şey o. Direkt dizinin üstünde altyazı vardı.Her yapımda altyazı bulunamayabilir ancak severance dizisinde türkçe altyazı bulunuyor. Diğer yapımlar'da da türkçe altyazı göremiyorsanız ayarlarınızda sorun var demektir.
O bazen denk gelebiliyor, direkt kaynağın içerisine gömülüyor ama diğer kaynaklara geçerseniz onu görmeyebilirsiniz. Streamplayde herhangi bir yapımı izlemeye çalışırsanız tonlarca siteden kaynaklar alınıyor. Birinde sorun yaşarsanız diğerini kullanırsınız.Yok hayır direkt videonun üstünde altyazı var. Türkçe altyazı mevcut o dizide, hardcoded dediğim şey o. Direkt dizinin üstünde altyazı vardı.
Bein 163. Kanal nedirİYİ GÜNLER CBEEBİES bein connect 163. kanal ve UNİVERSAL platformlarını da ekleyebilir misiniz? Teşekkürler..
Hocam dizipal py kod yazarmısınızGenel olarak söyledim hocam bazıları beta sürüm kaynaklı uyuşmazlık olabiliyor o yüzden en sağlıklısı stabil sürüm kullanmak.