CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Hdfilmcehennemi ve webdeizle eklentilerine kontrol eder misiniz hocalarim

"megarepo" da bir çok yabancı eklenti bulunuyor. Ben genel'de phisherin reposundan streamplay'i kullanıyorum, türkçe altyazı desteği var.
Evet streamplay'i denedim ama severance izlemeye çalıştığım zaman hardcoded ingilizce ve arapça altyazı vardı tüm mirrorlarda o canımı sıkmıştı.

Evet streamplay'i denedim ama severance izlemeye çalıştığım zaman hardcoded ingilizce ve arapça altyazı vardı tüm mirrorlarda o canımı sıkmıştı.
Her yapımda altyazı bulunamayabilir ancak severance dizisinde türkçe altyazı bulunuyor. Diğer yapımlar'da da türkçe altyazı göremiyorsanız ayarlarınızda sorun var demektir.

Her yapımda altyazı bulunamayabilir ancak severance dizisinde türkçe altyazı bulunuyor. Diğer yapımlar'da da türkçe altyazı göremiyorsanız ayarlarınızda sorun var demektir.
Yok hayır direkt videonun üstünde altyazı var. Türkçe altyazı mevcut o dizide, hardcoded dediğim şey o. Direkt dizinin üstünde altyazı vardı.

Yok hayır direkt videonun üstünde altyazı var. Türkçe altyazı mevcut o dizide, hardcoded dediğim şey o. Direkt dizinin üstünde altyazı vardı.
O bazen denk gelebiliyor, direkt kaynağın içerisine gömülüyor ama diğer kaynaklara geçerseniz onu görmeyebilirsiniz. Streamplayde herhangi bir yapımı izlemeye çalışırsanız tonlarca siteden kaynaklar alınıyor. Birinde sorun yaşarsanız diğerini kullanırsınız.

Son düzenleme:
İYİ GÜNLER CBEEBİES bein connect 163. kanal ve UNİVERSAL platformlarını da ekleyebilir misiniz? Teşekkürler..

Geri