CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Canlı eklentilere ihtiyaç duymayan onu indirmez olur biter ama kimsenin ihtiyacı olmadığı anlamına gelmez. CanlıTV'nin uçması benim açımdan kötü oldu çünkü bulunduğum odada uydu bağlantısı yok. Geriye 2-3 TV eklentisi kaldı ama onlarda pamuk ipliğine bağlı.
Konu ulusal kanallar değil. Malum içerikler. Diğer repolarda ulusal zaten var.

eksiyi sildim seniomiki kurdum hala canli yok
İlk mesajda paylaştığım cloudstream indirip içine nikstream reposunu kurun canlı tv gelir 2 gündür aynı şeyi söylüyorum inatla çalışmıyor diyosunuz hocam dediğimi yapın çalışır.

Konu ulusal kanallar değil. Malum içerikler. Diğer repolarda ulusal zaten var.
İşte malum kanallar yüzünden eklenti DMCA yiyince ulusal kanallar da gidiyor. Sadece yerel ve legal kanallardan oluşan eklenti olsa iyi olurdu.

İlk mesajda paylaştığım cloudstream indirip içine nikstream reposunu kurun canlı tv gelir 2 gündür aynı şeyi söylüyorum inatla çalışmıyor diyosunuz hocam dediğimi yapın çalışır.
Benimki de 4.5.2 sürümlü ve nik reposundaki CanliTV'yi indirip denedim açmıyor hocam. Zaten o repodakini kullanıyordum 3-4 gün önce açılmadığını görünce herhalde bakım onarım var diye düşünmüştüm.

İşte malum kanallar yüzünden eklenti DMCA yiyince ulusal kanallar da gidiyor. Sadece yerel ve legal kanallardan oluşan eklenti olsa iyi olurdu.

Benimki de 4.5.2 sürümlü ve nik reposundaki CanliTV'yi indirip denedim açmıyor hocam. Zaten o repodakini kullanıyordum 3-4 gün önce açılmadığını görünce herhalde bakım onarım var diye düşünmüştüm.
Screenshot 2025 06 29 21 04 33 154 comlagradostcloudstream3
Screenshot 2025 06 29 21 04 40 891 comlagradostcloudstream3
Hocam aynı eklentiden bahsetmiyo muyuz ? Bu değil mi canlı tv eklentisi ? İyice şüpheye düştüm inatla çalışmıyo deniyo bende çalışıyor.😄

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-06-29-21-06-48-941_com.lagradost.cloudstream3.prerelease.jpg
    Screenshot_2025-06-29-21-06-48-941_com.lagradost.cloudstream3.prerelease.jpg
    642.1 KB · Görüntüleme: 14
Beta sürüm kullanıpta çalışmıyor diyorsanız ona diyecek hiç bir şeyim yok konunun en başından beri stabil sürümü kullanın diye yırtılıyorum ama stabil sürüm kullanıpta çalışmıyorsa çakışma yaşanıyodur. feroxxcs3 reposunda ki canlı tv eklentisi kurulu ise kaldırıp nikstream içinden indirin öyle deneyin çünkü feroxx açıklama yaptı telif yediği için kapattı mecbur ama nikstream içinde hâlâ aktif çalışıyor.

Beta sürüm kullanıpta çalışmıyor diyorsanız ona diyecek hiç bir şeyim yok konunun en başından beri stabil sürümü kullanın diye yırtılıyorum ama stabil sürüm kullanıpta çalışmıyorsa çakışma yaşanıyodur. feroxxcs3 reposunda ki canlı tv eklentisi kurulu ise kaldırıp nikstream içinden indirin öyle deneyin çünkü feroxx açıklama yaptı telif yediği için kapattı mecbur ama nikstream içinde hâlâ aktif çalışıyor.
Niksteam canlı tv Beta da sorunsuz çalışıyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250629_213433_com.lagradost.cloudstream3.prerelease.jpg
    Screenshot_20250629_213433_com.lagradost.cloudstream3.prerelease.jpg
    499.5 KB · Görüntüleme: 8
  • Screenshot_20250629_213415_com.lagradost.cloudstream3.prerelease.jpg
    Screenshot_20250629_213415_com.lagradost.cloudstream3.prerelease.jpg
    294.2 KB · Görüntüleme: 8
Turkscanlitv eklentisi bu hocam görünümü CanliTV'den farklı.
Turkscanlitv eklentisini ben de kullanıyorum, bazen uygulamayı çökertip güvenli modda başlatıyor bu sorunu saymazsak yayınlar çok iyi.
Cs-ramsan reposunda bu.Önerilen repolardan değil bu. Önerilenlerden kullanınız

Cs-ramsan reposunda bu.Önerilen repolardan değil bu. Önerilenlerden kullanınız
Önerilerde yok biliyorum da attığı resimdeki turkscanlitv eklentisi olduğunu söyledim sadece. Sanırım canlı eklentilerle benim kadar haşır neşir olan yok o yüzden farkına varan olmadı.

Önerilerde yok biliyorum da attığı resimdeki turkscanlitv eklentisi olduğunu söyledim sadece. Sanırım canlı eklentilerle benim kadar haşır neşir olan yok o yüzden farkına varan olmadı.
Ramsan Turks canlı tv ve nikstream canlı tv arayüzü aynı. Ramsan forumda kullanılmıyor. O yüzden nikstream den indirip denemen isteniyor. Hem beta da hem stabilde dene. Düzelmezse temiz kurulum yap

Turkscanlitv eklentisi bu hocam görünümü CanliTV'den farklı.
Turkscanlitv eklentisini ben de kullanıyorum, bazen uygulamayı çökertip güvenli modda başlatıyor bu sorunu saymazsak yayınlar çok iyi.
Ha öyle desenize hocam eklenti ismini başından beri yanlış söylüyorsunuz hâliyle bu sandım. Onun hakkında bilgim yok maalesef ilk mesajda yer alan repoları forumda öneriyoruz şu an stabil çalışanlar bunlar bazen üyeler başka repolarda eklentilerde öneriyorlar birbirlerine ama benim bilgim yok o eklentiden.

Niksteam canlı tv Beta da sorunsuz çalışıyor
Genel olarak söyledim hocam bazıları beta sürüm kaynaklı uyuşmazlık olabiliyor o yüzden en sağlıklısı stabil sürüm kullanmak.

Genel olarak söyledim hocam bazıları beta sürüm kaynaklı uyuşmazlık olabiliyor o yüzden en sağlıklısı stabil sürüm kullanmak.
Aslında bazen değişken olabiliyor ya, ben genelde stabil sürüm öneriyorum çünkü stabil ve betanın ayrımını bilmeyen insanlar çok sorun yaşıyor. Beta'da hatalar çıkabiliyor ama extractorlar vs. daha düzgün bir şekilde çalışıyor. Stabilde ise tam tersi, misal dün kraptorun bir eklentisi extractor sebebiyle stabil'de çalışmadı. Belki bir gün aynı hatayı beta sürümün'de de yaşayabilirdim hiç belli olmaz. :D

Geri