neocan
Paylaşımcı
- Konular
- 2
Bende çalışıyorNikstream içinde SetFilmizle bağlantı bulunamadı hatası veriyor Patron şimdiden teşekkür ederim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Bende çalışıyorNikstream içinde SetFilmizle bağlantı bulunamadı hatası veriyor Patron şimdiden teşekkür ederim
Öyle bir şey olsa çok güzel olur. Senkronizasyon sıkıntısı tümüyle ortadan kalkar. Cloudstremin tek ve en büyük eksiği :senkronizasyonArkadaşlar selamlar cloudstream trakt.tv senkronlama için çalışma yapan oldumu hiç karşılaşmadım. SIMKL var ama takip ayarları çok kötü.
JustWatch olsa daha iyi olmaz mıÖyle bir şey olsa çok güzel olur. Senkronizasyon sıkıntısı tümüyle ortadan kalkar. Cloudstremin tek ve en büyük eksiği :senkronizasyon
Ne olduğunu bilsem cevap verecem de, bilmiyorumJustWatch olsa daha iyi olmaz mı
Genelde bir içeriğin hangi platformda olduğunu öğrenmek için kullanılan bir site. Trakt kadar iyi olduğunu düşünmüyorum. Ancak türkçe dil desteği var. Trakt'da bu yok ama api açık gibi duruyor.Ne olduğunu bilsem cevap verecem de, bilmiyorum![]()
TeşekkürlerGenelde bir içeriğin hangi platformda olduğunu öğrenmek için kullanılan bir site. Trakt kadar iyi olduğunu düşünmüyorum. Ancak türkçe dil desteği var. Trakt'da bu yok ama api açık gibi duruyor.
Site yapısı ile alakalı bir durum. Bazı içerikleri sinetech.tr den çekerken eklenti ona göre kodlaniyor sonradan bazılarını sinetech1234.com dan çekiyo o yüzden de bağlantı bulunamadı hatası veriyor.Eklentilerin içindeki bazı dizi veya film içeriklerinde bağlantı bulunamadı diyor.neden olabilir? İçerik afişleri var ama içeriği oynatmıyor
Pek emin değilim bu konuda, 4.5.3ün çok önceden gelmesi lazımdı, zira opensubtitles bile o sürümde bozuk. Betaya gelen güncellemeler genelde hata güncellemeleri, çok uzun süredir yapılması istenen özellikleri reddediyorlar. Asıl gıcık olduğum nokta çok basit reddediyorlar, discord gruplarında insanlar satır satır öneri yazıyor, herif çıkıp "no" yazıp bırakıyor.Son bir haftadır bu Red CS güncelleme yağmuruna tutuldu büyük ihtimalle Blue olan CS'ye yakında 4.5.3 gelir adamlar çalışıyor helal olsun En azından bugün 4-5 defa güncelleme yaptım
Aslında JustWatch bir film dizi uygulama veya sitesi değil film ve dizilerin vb. Ne zaman gösterime gireceğini aldığı puanlar gibi bilgileri gösteren uygulama fakat çok işe yarayan bir şey direkt olarak cloudstream'e entegre edilebilir fakat bunu bilen biri yapabilir daha doğrusu bu işlerden anlayan diyelim yaş 35 küsür bu zamana kadar bazı şeyleri bilseydim ben girecektim işin içine deIcerik uretici arkadaslara bir sey sorabilirmiyim konu icerisinde uye arkadaslar sormus justwatch icin eklenti olusturmaniz mumkun mu?
@patr0n, @nikyokki, @feroxxcs3, @kraptor
Hocam iste bilem arkadaslara sordum yapabilirlerse bos vakitlerinde faydalanirizAslında JustWatch bir film dizi uygulama veya sitesi değil film ve dizilerin vb. Ne zaman gösterime gireceğini aldığı puanlar gibi bilgileri gösteren uygulama fakat çok işe yarayan bir şey direkt olarak cloudstream'e entegre edilebilir fakat bunu bilen biri yapabilir daha doğrusu bu işlerden anlayan diyelim yaş 35 küsür bu zamana kadar bazı şeyleri bilseydim ben girecektim işin içine de![]()