neocan
Paylaşımcı
- Konular
- 2
Bende çalışıyorNikstream içinde SetFilmizle bağlantı bulunamadı hatası veriyor Patron şimdiden teşekkür ederim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Bende çalışıyorNikstream içinde SetFilmizle bağlantı bulunamadı hatası veriyor Patron şimdiden teşekkür ederim
Öyle bir şey olsa çok güzel olur. Senkronizasyon sıkıntısı tümüyle ortadan kalkar. Cloudstremin tek ve en büyük eksiği :senkronizasyonArkadaşlar selamlar cloudstream trakt.tv senkronlama için çalışma yapan oldumu hiç karşılaşmadım. SIMKL var ama takip ayarları çok kötü.
JustWatch olsa daha iyi olmaz mıÖyle bir şey olsa çok güzel olur. Senkronizasyon sıkıntısı tümüyle ortadan kalkar. Cloudstremin tek ve en büyük eksiği :senkronizasyon
Ne olduğunu bilsem cevap verecem de, bilmiyorumJustWatch olsa daha iyi olmaz mı
Genelde bir içeriğin hangi platformda olduğunu öğrenmek için kullanılan bir site. Trakt kadar iyi olduğunu düşünmüyorum. Ancak türkçe dil desteği var. Trakt'da bu yok ama api açık gibi duruyor.Ne olduğunu bilsem cevap verecem de, bilmiyorum![]()
TeşekkürlerGenelde bir içeriğin hangi platformda olduğunu öğrenmek için kullanılan bir site. Trakt kadar iyi olduğunu düşünmüyorum. Ancak türkçe dil desteği var. Trakt'da bu yok ama api açık gibi duruyor.
Site yapısı ile alakalı bir durum. Bazı içerikleri sinetech.tr den çekerken eklenti ona göre kodlaniyor sonradan bazılarını sinetech1234.com dan çekiyo o yüzden de bağlantı bulunamadı hatası veriyor.Eklentilerin içindeki bazı dizi veya film içeriklerinde bağlantı bulunamadı diyor.neden olabilir? İçerik afişleri var ama içeriği oynatmıyor