neocan
Paylaşımcı
- Konular
- 2
Çakma repo tanıtımı yapanları Yoksay deyip geçiyorumcs-ramsan reposundaydı hocam.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Çakma repo tanıtımı yapanları Yoksay deyip geçiyorumcs-ramsan reposundaydı hocam.
Çakma repo değil be, bu adam eski kekikakademiden birisiydi öyle repo toplayıp kullanmıyor. Bayağı teknik bilgisi olan birisi ama repoyu forklayıp bırakmış gibi.Çakma repo tanıtımı yapanları Yoksay deyip geçiyorumhadi see ya
![]()
Reklam yapma gibi amacım yok, arkadaş sorduğu için yazmıştım. Çakma mı bilmem o repodaki diğer eklentiler yüklü değil zaten sadece turkscanlitv eklentisini beğendiğim için kullanıyordum.Çakma repo tanıtımı yapanları Yoksay deyip geçiyorumhadi see ya
![]()
Turkscanlitv eklentisi diğer repolarda bulunmadığı için kullanıyordum hocam. Repoyu sahibini tanımıyorum geçtiğimiz günlerde konusu geçtiği için eklemiştim. Cloudstream eklentim günceldi. Fazla eklenti yüklü değil ama yine de diğerlerini kaldırıp deneyeyim bakalım.Birincisi, o repoyu neden kullandığınızı anlayamadım zira eklenti geliştiren bir repo değil sanırsam repo sahibi kendisi için kullanıyor, diğerleriyle aynı eklentilere ve kodlara sahip.
İkincisi, aynı düşündüğüm gibi eklentiyle alakası yok. Eğer uygulamanız eski sürümdeyse güncelleyiniz, beta sürümündeyseniz belki hata ondan kaynaklıdır stabil sürüme geçmeyi deneyin.
Üçüncüsü, bu hatalar genelde çok fazla eklentinin yüklenmesi ile alakalı olur. Aşırı eklenti yüklemişsenız hepsini silmenizi tavsiye ederim.
Aslında şuanlık silmenize gerek yok. Stabil sürümü kullanıyorsanız, beta sürümünü indirip kullanın. İkisi farklı uygulama olarak kurulduğu için diğerinde bu eklentiyi denersiniz.Turkscanlitv eklentisi diğer repolarda bulunmadığı için kullanıyordum hocam. Repoyu sahibini tanımıyorum geçtiğimiz günlerde konusu geçtiği için eklemiştim. Cloudstream eklentim günceldi. Fazla eklenti yüklü değil ama yine de diğerlerini kaldırıp deneyeyim bakalım.
Kullandığım stabil sürüm sanırım ayarların orada 4.5.2 yazıyor.Aslında şuanlık silmenize gerek yok. Stabil sürümü kullanıyorsanız, beta sürümünü indirip kullanın. İkisi farklı uygulama olarak kurulduğu için diğerinde bu eklentiyi denersiniz.
Ozaman beta sürümünü cloudstreamin github sayfası üzerinden indirip deneyebilirsiniz. Onun dışında xiaomi oneplus vs. Kullanıyorsanız klon uygulamayı kullanıp deneyebilirsiniz.Kullandığım stabil sürüm sanırım ayarların orada 4.5.2 yazıyor.
Bazı gereksiz insanlara benzetmeyiniz, kimseyle konuşmayan kendi halinde birisi ramazan sancar.Çakma repo değil be, bu adam eski kekikakademiden birisiydi öyle repo toplayıp kullanmıyor. Bayağı teknik bilgisi olan birisi ama repoyu forklayıp bırakmış gibi.
@feroxxcs3 ustanın deposu bu sistemle eklenmedi diğerleri eklendiDepo ve eklenti listesi projesinde geliştirmeler yaptım.
EK ÖZELLİKLER:
- Aynı eklentiden birden fazla depoda varsa tek bir eklenti olarak değil hepsini alt alta sıralıyoruz. Böylece her bir eklentinin varsa farklı açıklama alanını ve versiyon numarası gibi bilgilerini görebiliyoruz.
- Eğer yeni eklenen bir eklenti varsa üstte görünüyor. Bir saatlik kontrol süresi sonrasında diğer eklentiler gibi sıralanıyor. Bu kontrol süresini arttırırsam yeni eklentilerin görüneceği süre de uzayacaktır.
- Her bir eklentinin yanında eklenebileceği deponun kısa kodu yer alıyor.
- İlk açılış standart sıralama alfabetik olarak başlıyor ve rakam ile başlayanlar en üstte olacak şekilde ilerliyor.
- Eğer bir eklenti birden fazla depoda varsa her bir depo için ayrı ayrı gösterilmesinin yanı sırada tablonun en sağındaki alana eklediğim Bulunduğu Depolar başlıklı yeni alan içerisinde o eklentinin bulunduğu diğer depolar da görünüyor. Örneğin: nikstream yazıyorsa eklentinin yanında; en sağında eğer var ise diğer depoların da isimleri geçiyor kekikan, feroxxcs3 vb o depo adını dahil etmeden. Bu durum tüm depolar için geçerli.
- Bulunduğu Depolar altında görünen depolara tıkladığınızda tıklanan deponun eklentileri sıralanmaya başlar. Yani filtreleme olarak üst menüden depo seç demeden listeyi gezerken de istediğiniz deponun ilgili alandan adına tıkladığınzda filtreleme işlemi başlar.
- Depo Seç menüsüne girince hangi depoda kaç adet eklenti olduğu depo adıyla birlikte gösteriliyor. Örn: Latte (16)
- Cloudstream eklentisinin kurulu olduğu cihazlarda istenilen depoyu direkt olarak ekleyebilmek için kolaylık olması ve ilk defa bir depo eklemeye çalışacaklar için bulunmaz cevher olabilecek Hemen Depo Yükle seçeneği ekledim. Böylece açılacak olan panelden şu anda listede de ekli olan sadece Türk içerik geliştiricilere ait olan depolardan istediğinizi seçip direkt olarak uygulamaya yükleyebileceksiniz.
- PWA desteği sayesinde isterseniz bilgisayarınıza bir uygulama gibi kurup kullanabilirsiniz.
Siteye girdiğiniz zaman adres çubuğunun sağında yüklemek için uyarı butonu göreceksiniz.
Tıklayıp siteyi masaüstü uygulaması şeklinde yükleyebilirsiniz.
Başlığa tıklarsanız sayfa yenilenir veya tutup aşağı çekerseniz sayfa yenilenir.
Kısa bir yenilikler videosu:
Ekli dosyayı görüntüle 8315
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Evet sizin kadar kodlara aşina olmasamda ne yaptığınızı gayet iyi biliyorum kendime bunun benzeri hatta aynısı iki değişik model yapmıştım ama eklentilerde bir hakkım olmadığı için sadece önermiştim yapılsın diye en makulü buydu @patr0n yapar diye bekledim oda çekindiği sanırımmerhaba toplama depo mantığında çalışmıyor kısakod kullanıp eklemek yerine tek bir depo kurunca eklentiler orjinal geliştiricilerin kısakod içerisinde sunduğu urlye gidip oradan repoları ekliyor yani kendi içerisinde bir şey barındırmıyor ve her şey normalde kısakod üzerinden kurduğunuzda olduğu gibi geliştiricileri üzecek bir durum söz konusu değil buna rağmen istemeyen geliştiriciler olursa bana iletip sildirebilirler.
Hocam megaturk reposunu diğer repolar ve eklentiler ekliyken kurabilir miyiz? Yoksa cs'yi sıfırdan kurar gibi sadece megaturk mu kuracağız?merhaba toplama depo mantığında çalışmıyor kısakod kullanıp eklemek yerine tek bir depo kurunca eklentiler orjinal geliştiricilerin kısakod içerisinde sunduğu urlye gidip oradan repoları ekliyor yani kendi içerisinde bir şey barındırmıyor ve her şey normalde kısakod üzerinden kurduğunuzda olduğu gibi geliştiricileri üzecek bir durum söz konusu değil buna rağmen istemeyen geliştiriciler olursa bana iletip sildirebilirler.
Kurmana gerek yok, kurarsan bile bir sorun olmaz ikisi aynı işleve geliyor.Hocam megaturk reposunu diğer repolar ve eklentiler ekliyken kurabilir miyiz? Yoksa cs'yi sıfırdan kurar gibi sadece megaturk mu kuracağız?
Selam acaba bu linki nereye yazacağım teşekkürler.@feroxxcs3 ustanın deposu bu sistemle eklenmedi diğerleri eklendi
Repo ekleme kısmına "megaturk" yazmanız gerekiyor, kabul etmezse ilk harfi büyük yazınız.Selam acaba bu linki nereye yazacağım teşekkürler.
Kod içerisinde bulunuyor, feroxun reposu sizde hali hazırda ekliyse bu sebepten eklememiştir.@feroxxcs3 ustanın deposu bu sistemle eklenmedi diğerleri eklendi
"cncv" reposu üzerinden netmirroru kullanabilirsiniz.magaturk'i kurdum bir şey değişmedi. Hepsi bende kurulu olduğu için sanırım.Netflixmirrorun hint olanı bulamadım hep İngilizce olanı çıkıyor. Kekikdevamda var ama hata veriyor. Sıkıntı var denmişti düzeldi mi. Mesajları okuyorum ama öyle hızlı geçiyor ki sayfalar kaçırmış olabilir miyim. Bu ara ellerinize emeğinize sağlık. Tüm repo geliştirici arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bende netflix vb orjinal üyelikler var ama cloudstreamı tercih ediyorum. Tek elden videoların hepsi elinin altında. Güncel film dizi vb.
O netflix, birde netflixmirror var. cncv yi kullanıyorum."cncv" reposu üzerinden netmirroru kullanabilirsiniz.