CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250617_164421_com.lagradost.cloudstream3.prerelease.jpg
    Screenshot_20250617_164421_com.lagradost.cloudstream3.prerelease.jpg
    414.9 KB · Görüntüleme: 104
Dikkat et megareponun üstünde cnc. Öncesinde kurmuşsun. Şimdi denedim megarepoyu öyle bir eklenti yok. cncv eklentisi kendisi açmış tekrar. Megarepodan yarım saat önce kurdum onu ben zaten. Sadece megarepoda var diyince alternatif bakmak istedim.

Dikkat et megareponun üstünde cnc. Öncesinde kurmuşsun. Şimdi denedim megarepoyu öyle bir eklenti yok. cncv eklentisi kendisi açmış tekrar. Megarepodan yarım saat önce kurdum onu ben zaten. Sadece megarepoda var diyince alternatif bakmak istedim.
Megarepoda bulunan csx hindi reposunda alternatifi var ancak bende çalışmıyor uzun süredir bozuk

Haklısın

Megarepoda bulunan csx hindi reposunda alternatifi var ancak bende çalışmıyor uzun süredir bozuk
Magix Repo (Hindi & English) csx in megarepodaki versiyonu. Bende çalışıyor. Cinestream ve Netflixmirror'u kullanıyorumdum. Bizimkiler Netflixmiror ekleyince onu artık kullanmıyorum. Ama Cinestreamı kullanıyorum. Ama cncv farklı. Bu direk netflix prime gibi. Çalışıyor güzel. Hotstar var o da disney ama sanki disney çocuk gibi. Onda bazı içerikler açılmıyor. Gerçi ben meraktan bakıyorum. Yoksa bende orjinal netflix, prime ve disney var. Cloudstreamı sevdiğim için merak benimki sadece.

Magix Repo (Hindi & English) csx in megarepodaki versiyonu. Bende çalışıyor. Cinestream ve Netflixmirror'u kullanıyorumdum. Bizimkiler Netflixmiror ekleyince onu artık kullanmıyorum. Ama Cinestreamı kullanıyorum. Ama cncv farklı. Bu direk netflix prime gibi. Çalışıyor güzel. Hotstar var o da disney ama sanki disney çocuk gibi. Onda bazı içerikler açılmıyor. Gerçi ben meraktan bakıyorum. Yoksa bende orjinal netflix, prime ve disney var. Cloudstreamı sevdiğim için merak benimki sadece.
İşte bu yüzden biraz düzenlenmesi lazım, azıcık düzenlenirse tam olarak çalışır.

cncv dediğiniz bu sitenin içeriklerini gösteren değil mi?

Kuramıyorsanız da tarayıcıdan izleyebilirsiniz.

cncv dediğiniz bu sitenin içeriklerini gösteren değil mi?

Kuramıyorsanız da tarayıcıdan izleyebilirsiniz.
Hocam izleyebiliyoruz onda sorun yok. Disney(hotstar) eklentisi yapılmış ama tr altyazısı yok. Open subtitles den bulunabiliyor ama isteğimiz makoto nun torren film eklentisi gibi tr altyazıların kalıcı eklenmesi

Hocam izleyebiliyoruz onda sorun yok. Disney(hotstar) eklentisi yapılmış ama tr altyazısı yok. Open subtitles den bulunabiliyor ama isteğimiz makoto nun torren film eklentisi gibi tr altyazıların kalıcı eklenmesi
Sitenin kendi içerisinde altyazı ve dil seçeneklerinin olması lazım ancak eklentiyi yapan arkadaş hintli olduğu için sadece hint dil seçeneklerini koymuş. Netflix eklentisinde bu sorun yok ama hotstar (disney+) eklentisinde bu sorun var.

Edit : Site içerisinde sadece disney+'a özel çok az dil koyulmuş, sanırsam gelecekte arttıracaklar. Yinede bu eklenti repolardan birine eklenebilirse çok güzel olabilir, içeriklerin isimleri eklentide gözükmüyor.

Son düzenleme:
Yine yeniden mi demişti @kraptor kardeşim işim değiştirip yeniden açarlar hocam ya ben anlamıyorum bu beyinleri neden kusturuyorlar neden kirilganlik seviyesi Max seviyeye çıkarıyorlar ...
Forumda 2 3 kşi 4 5 repoyla uğraşmak zor geldi diye istedi diye yapmış. Dünde indirme sayılarını paylaştı , sayılar çok iyi demekki sevilmiş , neden eleştiriyolar diyodu. Ona göre emek hırsızlığı değil demek ki

Forumda 2 3 kşi 4 5 repoyla uğraşmak zor geldi diye istedi diye yapmış. Dünde indirme sayılarını paylaştı , sayılar çok iyi demekki sevilmiş , neden eleştiriyolar diyodu. Ona göre emek hırsızlığı değil demek ki
Arkadaş kekiğin reposunun forklanıp maintain edilmesi ile kendi yaptığı işin aynı olduğuna inanıyor. Sanki eklentileri kendisi geliştiriyormuş gibi bir de çok egolu.

Arkadaşlar...

Bu doğru bir şekilde kullanan bizlerin konuşarak çözebileceği şeylerden birisi değil.

Forumda sıkça değişik uygulama veya listeler paylaşılıyor. Kendi uygulamanızı paylaşmış olsaydınız ve sonra birisi kendi adını verip paylaşsa az ya da çok tepki gösterirsiniz.

Eklentileri geliştirenler öncelikle kendi izlemek istediği içerikleri eklemeye çalışır, en azından ben öyle yapıyorum. Sonra istenen ve yapılabilir durumda olan varsa onları ekliyoruz. İki tane harf eklenmiyor ki yaparken. Belki kısa sürede halledenler vardır ama en azından ben her biri için saatlerimi hatta bazen günlerimi harcadım. Çünkü diğerine benzemesin, biraz farkı olsun ve kullanışlı hale gelsin dedim.

Ben ve diğer arkadaşlar bu kadar uğraşırken birilerinin sadece kopyala ve yapıştır ile bunları alıp kendilerini de katkıları olmuş ya da direkt sahip çıkar gibi bu eklentilere dahil etmeleri akıl alır gibi değil. Yüzsüzlük diyebiliriz, hırsızlık diyebiliriz bir çok şeyle tanımlayabiliriz ama bu onları durduramıyor ilginç bir şekilde.

Mutlaka en az bir kere foruma gelip olan biteni görmelerine rağmen devam etmekte ısrarcı olan bir kaç kişi var ve olacak gibi de duruyor.

En anlayamadığım kısım bunu yapmak için neden bu kadar hevesliler. Bu onlara ne kazandırıyor. Resmen sabotaj ediyorlar binlerce kullanan kişiyi.

Geliştirip yapanlar olarak riskleri biz alıyoruz ama başkaları sadece işin kaynağını düşünüyor gibi görünüyor. Ne telegram ne discord ne de başka bir yere gelin demem kimseye ben mesela. Adından da belli Sinetech'e özel bir şey yapmak istedim hak sahiplerinin tek bir isteği veya ricası olmamasına rağmen.

Yarın öbür gün en ufak bir sorunda alıp taşıyan, sahip çıkanlar herhangi bir kötü sonuca ortak olacaklar mı? Elbette hayır. O zaman sadece kendisi için kullanmak için kullananlar dışında farklı niyeti olanların canı cehenneme 😅

Geri