megarepo içindeki çalışıyorAçılmayacak mı Bu nasıl oldu ya daha dün söyledin aynı saatte kapandı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
megarepo içindeki çalışıyorAçılmayacak mı Bu nasıl oldu ya daha dün söyledin aynı saatte kapandı
megarepoda hangi eklenti "cncv" eklentisi. Öyle bir eklenti görmedim. Bu arada eklentinin kendisi geri gelmiş. Açmışlar tekrar sanırım.megarepo içindeki çalışıyor
Cnc olanmegarepoda hangi eklenti "cncv" eklentisi. Öyle bir eklenti görmedim. Bu arada eklentinin kendisi geri gelmiş. Açmışlar tekrar sanırım.
Dikkat et megareponun üstünde cnc. Öncesinde kurmuşsun. Şimdi denedim megarepoyu öyle bir eklenti yok. cncv eklentisi kendisi açmış tekrar. Megarepodan yarım saat önce kurdum onu ben zaten. Sadece megarepoda var diyince alternatif bakmak istedim.Cnc olan
Megarepoda bulunan csx hindi reposunda alternatifi var ancak bende çalışmıyor uzun süredir bozukDikkat et megareponun üstünde cnc. Öncesinde kurmuşsun. Şimdi denedim megarepoyu öyle bir eklenti yok. cncv eklentisi kendisi açmış tekrar. Megarepodan yarım saat önce kurdum onu ben zaten. Sadece megarepoda var diyince alternatif bakmak istedim.
HaklısınDikkat et megareponun üstünde cnc. Öncesinde kurmuşsun. Şimdi denedim megarepoyu öyle bir eklenti yok. cncv eklentisi kendisi açmış tekrar. Megarepodan yarım saat önce kurdum onu ben zaten. Sadece megarepoda var diyince alternatif bakmak istedim.
Magix Repo (Hindi & English) csx in megarepodaki versiyonu. Bende çalışıyor. Cinestream ve Netflixmirror'u kullanıyorumdum. Bizimkiler Netflixmiror ekleyince onu artık kullanmıyorum. Ama Cinestreamı kullanıyorum. Ama cncv farklı. Bu direk netflix prime gibi. Çalışıyor güzel. Hotstar var o da disney ama sanki disney çocuk gibi. Onda bazı içerikler açılmıyor. Gerçi ben meraktan bakıyorum. Yoksa bende orjinal netflix, prime ve disney var. Cloudstreamı sevdiğim için merak benimki sadece.Megarepoda bulunan csx hindi reposunda alternatifi var ancak bende çalışmıyor uzun süredir bozuk
İşte bu yüzden biraz düzenlenmesi lazım, azıcık düzenlenirse tam olarak çalışır.Magix Repo (Hindi & English) csx in megarepodaki versiyonu. Bende çalışıyor. Cinestream ve Netflixmirror'u kullanıyorumdum. Bizimkiler Netflixmiror ekleyince onu artık kullanmıyorum. Ama Cinestreamı kullanıyorum. Ama cncv farklı. Bu direk netflix prime gibi. Çalışıyor güzel. Hotstar var o da disney ama sanki disney çocuk gibi. Onda bazı içerikler açılmıyor. Gerçi ben meraktan bakıyorum. Yoksa bende orjinal netflix, prime ve disney var. Cloudstreamı sevdiğim için merak benimki sadece.
Makoto nun torrent filmlere yaptığı gibi yapsa biri yeterİşte bu yüzden biraz düzenlenmesi lazım, azıcık düzenlenirse tam olarak çalışır.
Hocam makotoyuda kusturduler herkesi kusturuyorlar anlamadığım kimse yapmayinca nolcak?Makoto nun torrent filmlere yaptığı gibi yapsa biri yeter
Hocam izleyebiliyoruz onda sorun yok. Disney(hotstar) eklentisi yapılmış ama tr altyazısı yok. Open subtitles den bulunabiliyor ama isteğimiz makoto nun torren film eklentisi gibi tr altyazıların kalıcı eklenmesicncv dediğiniz bu sitenin içeriklerini gösteren değil mi?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Kuramıyorsanız da tarayıcıdan izleyebilirsiniz.
Sitenin kendi içerisinde altyazı ve dil seçeneklerinin olması lazım ancak eklentiyi yapan arkadaş hintli olduğu için sadece hint dil seçeneklerini koymuş. Netflix eklentisinde bu sorun yok ama hotstar (disney+) eklentisinde bu sorun var.Hocam izleyebiliyoruz onda sorun yok. Disney(hotstar) eklentisi yapılmış ama tr altyazısı yok. Open subtitles den bulunabiliyor ama isteğimiz makoto nun torren film eklentisi gibi tr altyazıların kalıcı eklenmesi
Yine yeniden mi demişti @kraptor kardeşim işim değiştirip yeniden açarlar hocam ya ben anlamıyorum bu beyinleri neden kusturuyorlar neden kirilganlik seviyesi Max seviyeye çıkarıyorlar ...Toplu repo yapan arkadaş telegram grubunu kapattı. Zafer yakındır
Garip, O Gruptaki arkadaşlar o kadar mantıksız açıklama yapıyorlar ki anlayamıyorum. Birisi eklentiyi çalan kişiyi savunmak için eklentiyi geliştirenleri suçluyor.Toplu repo yapan arkadaş telegram grubunu kapattı. Zafer yakındır
Forumda 2 3 kşi 4 5 repoyla uğraşmak zor geldi diye istedi diye yapmış. Dünde indirme sayılarını paylaştı , sayılar çok iyi demekki sevilmiş , neden eleştiriyolar diyodu. Ona göre emek hırsızlığı değil demek kiYine yeniden mi demişti @kraptor kardeşim işim değiştirip yeniden açarlar hocam ya ben anlamıyorum bu beyinleri neden kusturuyorlar neden kirilganlik seviyesi Max seviyeye çıkarıyorlar ...
Arkadaş kekiğin reposunun forklanıp maintain edilmesi ile kendi yaptığı işin aynı olduğuna inanıyor. Sanki eklentileri kendisi geliştiriyormuş gibi bir de çok egolu.Forumda 2 3 kşi 4 5 repoyla uğraşmak zor geldi diye istedi diye yapmış. Dünde indirme sayılarını paylaştı , sayılar çok iyi demekki sevilmiş , neden eleştiriyolar diyodu. Ona göre emek hırsızlığı değil demek ki