CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Ekli dosyayı görüntüle 9104Eklentiler hakkında geri bildirim alıp hangi eklentiler daha çok talep görüyor anlamak için beğeniler önemli bir konumda lütfen beğeni bırakmayı unutmayın!
valla bnm son zamanlarda gördügüm fark yaratan spls eklentisiydi hani mesela o bulunmaz tarz bir eklentiydi kaçırdığın bir nba maçı fılan eskıye dönuk izliyodun

Sevgili kardeşim bir arkadaş yurtdışında çalışmıyor dediği için @feroxxcs3 dizipal farklı bir kaynaktan çekti bu kaynak yurtdışından izlenim gerçekleştiriyor ama güncelleme geç geliyor.
Senin yapman gereken ana sayfadaki diğer depoları deneyerek güncel olan dizipal ı kullanman gerekli.;)
Farklı depoları ekliyorum ama bir türlü bulamadım hepsi aynı. En son gassal paylaşılmış öyle düşünün. Halbuki üzerine bir sürü yeni bölüm dizi film çıktı. Ferox olanı kullanıyorum. Hani güncel dizipal hangi depoda bulunur bilen varsa diye sordum zaten. Boş boş cevaplar veriliyor kardeşim yanlış anlamada. Bir sürü dizipal varmışta bilmem neymişte. İyi de kardeşim boş yorum yapacağına desene kardeşim bu yurtdışıdır ondan böyle olur sen başka depodan bulacaksın mesela şu depo günceldir falan diye. Laf olsun diye boş boş cevaplar yazıyolar yanlış anlamada. Cevabın için teşekkür ederim kardeşim sözüm sana değil.

Hocalarım eklentilerde yapılan değişiklikler otomatik ekleniyormu yoksa bizim kaldırıp yediden mi kurmamız gerekiyor

Farklı depoları ekliyorum ama bir türlü bulamadım hepsi aynı. En son gassal paylaşılmış öyle düşünün. Halbuki üzerine bir sürü yeni bölüm dizi film çıktı. Ferox olanı kullanıyorum. Hani güncel dizipal hangi depoda bulunur bilen varsa diye sordum zaten. Boş boş cevaplar veriliyor kardeşim yanlış anlamada. Bir sürü dizipal varmışta bilmem neymişte. İyi de kardeşim boş yorum yapacağına desene kardeşim bu yurtdışıdır ondan böyle olur sen başka depodan bulacaksın mesela şu depo günceldir falan diye. Laf olsun diye boş boş cevaplar yazıyolar yanlış anlamada. Cevabın için teşekkür ederim kardeşim sözüm sana değil.
Yardım etmeye çalıştık boş boş cevaplar veriyorlar diye yazmışsın. Evet birden fazla dizipal var. Soru sorupda sana cevap verenlere yardım etmeye çalışanlara boş boş cevaplar yazıyor demek ne demek olduğunu buradaki diğer üyelerin anlayışına bırakıyorum! Bundan sonra umarım soru sorup boş boş cevaplar almazsın :). Bir şeyi bilmeyip de soru sorar isen cevap verenlere saygılı olmak lazım

şu megarepo da olan streamplay cinestream bunlar bizim repolarda olsa güzel olur megarepo kurmak üşendiriyor :) oralarda olan guzel eklentiler bir depo olarak veya depoya takviye olarak düşünülebilir

şu megarepo da olan streamplay cinestream bunlar bizim repolarda olsa güzel olur megarepo kurmak üşendiriyor :) oralarda olan guzel eklentiler bir depo olarak veya depoya takviye olarak düşünülebilir
Epic**** eklemişler sadece. Evet bence asıl repolara gelmesi daha iyi olur. Adını gizledim anlayan anladı

oraya bakmıştım o yorucu ya baya 700 tane şey var ilk sadece tr di onun yerine bizden birini alıp megarepo da yaparım :)
Eskiden altyazı grupları olurdu , toplanıp beraber çalışırlardı. Biri önderlik etse bu işten anlayanlarla çalışma grubu oluştursa yapılır aslında

Kanallar link şeklinde olmuyor mu? Eklentinin dosyasında sıralama yapılabilir zannediyordum o yüzden bildireyim demiştim.
Hayır direkt kablo api üstünden yayınlar çekiliyor normal bir m3u şeklinde değil.

Kardeşim size iyi niyetle cevap vermek yaramıyor galiba boş boş diye konuşmuşsun sana cevap veren bendim sözlerini üstüme alındım.
Oturup ilgilenildiğine şükür etmek yerine sürekli bir şikayet hani derdiniz ne sıkıntınız ne anlamadım olmayan bir şeyi söylemiş gibi lanse etmenin manası ne ? Farklı dizipaller var doğru olmayan bir şey mi söyledikte cavlıyon böyle ? Domain kontrol et dedik diye boş boş konuşuyor olduk.
Önce saygı.

Kardeşim size iyi niyetle cevap vermek yaramıyor galiba boş boş diye konuşmuşsun sana cevap veren bendim sözlerini üstüme alındım.
Oturup ilgilenildiğine şükür etmek yerine sürekli bir şikayet hani derdiniz ne sıkıntınız ne anlamadım olmayan bir şeyi söylemiş gibi lanse etmenin manası ne ? Farklı dizipaller var doğru olmayan bir şey mi söyledikte cavlıyon böyle ? Domain kontrol et dedik diye boş boş konuşuyor olduk.
Önce saygı.
Bende aynı şeyi yazdım cevap olarak ona birden fazla var diye ama yardımcı olmak istedik bu yaşta fırça yedik resmen

Megareponun içerisindeki eklentiyi sildikten sonra diğer repolar artık otomatik yüklenmez. Onu silip diğer repoları silerek kullanabilirsiniz bu sayede sadece 1 repo kalır.

Önce saygı.
Hocam, konuyu açan sizsiniz ve repo/eklentilerin canlı tutulmasında katkınız büyük. Öncelikle teşekkür ederim👍canınızı sıkmayın. Belki de, sadece geliştiricilerin post atabileceği, yeniliklerin, düzeltmelerin duyurulduğu ayrı bir başlık açılabilir. Burası da, üç gün önce üye olanların "şunu şöyle yapın", "bu niye kaç gündür çalışmıyor, mağduruz" tarzı mesajlar atabildiği, taleplerin iletildiği başlık olarak bırakılabilir.

Hocam, konuyu açan sizsiniz ve repo/eklentilerin canlı tutulmasında katkınız büyük. Öncelikle teşekkür ederim👍canınızı sıkmayın. Belki de, sadece geliştiricilerin post atabileceği, yeniliklerin, düzeltmelerin duyurulduğu ayrı bir başlık açılabilir. Burası da, üç gün önce üye olanların "şunu şöyle yapın", "bu niye kaç gündür çalışmıyor, mağduruz" tarzı mesajlar atabildiği, taleplerin iletildiği başlık olarak bırakılabilir.
Hocam derdim saygı. Soru sormuş cevaplamışız 'boş boş mesaj atıyorlar neymiş bir sürü dizipal varmış' diyerek mesajla dalga geçer gibi hareketler sergiliyo hem işten anlamıyor ücretsiz kullanıyor birde şikayet ediyo sorduğu soruya düzgünce cevap verdik diye laf duyduk bu yüzden saygı diyorum. Saygı olmayan bir ortamda kaos çıkar bak sevmiyor olabilirsiniz, gıcıksınızdır cevap olarak attığımız mesaj hoşuna gitmediyse ya engelle geç ya da cevap verme ne diye verilen cevapla boş boş mesaj atmışlar diye konuşuyon ki ne gerek var yani hoşuna mı gitmedi ya engelle ya da bak dalgana bu kadar basitken işleri zora koşturuyolar...

Yine, Yeni, Yeniden dilimizde tüy bitti! Hevesimiz kalmadı! Tek bir ricamız oldu yine de iplenmedik. Satırlarca yazdık yine umursanmadık. kekikanime olarak artık yeni eklenti çıkartmıyorum ve bir şeyler bozulduğunda kendi keyfime göre belki düzeltirim belki düzeltmem bunca zamandır siz mağdur olmayın diye oturup saatlerce bir şeyler düzeltmeye vakit harcıyoruz ama github sayfası açan plugin json düzenliyor yeni repo oluyor ayrıca bir de kekikdevam koyacak kadar bir şeyler bilmeyen adamlar yapımcılar kısmına adını ekliyor. Hoş geldin bebek diyorum, destekçilere ve foruma veda ediyorum. Repo kapanmayacak olduğu yerde duruyor sadece eski performansımı göstermeyeceğim ve forumda aktif olmayacağım iyi
günler.

Wantedgang 1

Geri