CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

her film her sitede yok ben anlatamıyorum. gelmiş buraya bildirmiş.

üslubu bozuk olsaydı o kişiye bende tepki gösterirdim. belki Jetfilmİlze'de olan ve diğer ekentilerde açılmayan filmler..vs var olamaz mı? bu duruma çok denk geldim bir film aratıyorum 5 sitede buluyor ama üçünde açılmıyor birinde TR dublaj diğerinde orijinal ses ama altyazı yok. böyle örnekler de var
bu kadar tepki göstermene gerek yok. konuyu da uzatmayalım

iyi forumlar
ben tepki göstermiyorum ki yani mesajın en başına dönersek @fsozkan bişe yazmış bende zaten cevap verirken gülen surat koymuşum espirili bir biçimde yorum yazmışım konunun akışı da o şekilde devam ediyor zaten tepki veren ben değilim yani kısaca uzayan bir konu da yok sohbet ediyoruz dediğim gibi herkesin fikri sonuçta forum da netice farklı fikirlerin bir araya gelmesi yeridir en başında sizin dediğiniz üslup önemli şuan bizim de yaptığımız fikir üzerinden bir sohbet diye düşünüyorum

Bir sürü fim sitesi var. Oralardan izlesen ? Oradan izlemek zorundaymışsınız gibi yazıyor herkes
Jetfilim eklentiside türk filimleri secenegi çok o yüzden bazı eklentiler bulunmuyor bide yurtdışında oldugum için bazı eklentiler yurtdışında açılmıyor malasef jetfilim o yüzden Benin ilk seçegim malasef

film sitelerinin arşivleri aynı değil bazıları hemen hemen aynı bazılarında farklılık olabiliyor

hd film cehennemi + filmmakinesi + hd film izle = hemen hemen aynı site sayılıyor. filmlerin çoğu CloseLoad ve rapidrame gibi sunucularda yüklü
cehennemde bulmadığım bir filmi elimle koymuş gibi filmmakinesinde buluyorum. ikisi ikiz siteler. ve film izlerken en çok tercih ettiğim siteler bunlar çünkü closeload sunucusu çok stabil.filmleri kaydettikleri sunucular her zaman açılıyor. film altyazılı olarak geliyorsa altyazılı genellikle gömülü geliyor. filmi açtıktan sonra altyazı ile uğraşmak zorunda kalmıyorsun.ikisi birden açılıyor
Kult filmler ve Ugur Film = alternatif sinema ağırlıklı içeriklere sahip Cloudstream'deki belki de en farklı film siteleri diyebiliriz,60lar,70ler,80ler,90lar sineması ve sadece amerikan değil avrupa sineması. cloudstream'in içinde iki tane cevher ama popüler değil
Webte İzle = içerik olarak Hd film cehennemi ile çok benzer ama admini günü birlik veya gün aşırı 80ler 90lardan filmler ekliyor. harika bir site
Filmmodu = hdFilmcehennemi ile çok benzer arşive sahip olsa da %30 kadar farklılık gösterebiliyor
jetfilm izle= aynı filmmodu gibi hdFilmcehennemi ile çok benzer arşive sahip olsa da %20-30 kadar farklılık gösterebiliyor
fullhdfilmizlesene = hdFilmcehennemi ile çok benzer arşive sahip olsa da %20-30 kadar 4k filmlerle farklılık gösteriyor. evet her filmi 4k değil ama eklentiler içinde en çok 4k filme denk geldiğim site burası
SineWix = online film sitesi değil android apk. aynı webte izle gibi hem güncel film hem de 80 ve 90lar sinemasına ağırlık veriyor. CS anasayfasına güncel filmler düşüyor oradan hergün veya günaşırı girip bakıyorum
diğer siteler hdfilmcehenneminin uzantısıymış gibi kopyala/yapıştır benzer içeriklere sahip 4kfilmizlesene,hdFilm,fullHdfilm..vs
sadece superfilmgeldi sitesinde kopyala yapıştır çok film var filmi açıyorsun cehennem yazıyor :) ve artı olarak *** içerikler var
benim gördüğüm amiral gemisi sitelerin arşivleri bu şekilde

Son düzenleme:
Beyler uzatmasanız mı ? Olay büyüyüp tartışma çıkacak gerek yok.

valla tüm açılan başlıklar da aynı muhabbet kahramanımız veya kahramanalrımız bişe yapar altına şunu ekle bunu ekle şu çalışmıyor şu çalışıyor sonra kendi apk sına ekler sonra telif yenir kapanır kahraman pes eder veya devam eder yıldırılana kadar zorlanır kullanan hep bişe ister mutlu olmaz sonra tekrar dönüp bidaha dener kitle aynı değişen yok filan bu şekilde sürkülasyon devam eder gider :D
Döngü resmen

her film her sitede yok ben anlatamıyorum. gelmiş buraya bildirmiş.

üslubu bozuk olsaydı o kişiye bende tepki gösterirdim. belki Jetfilmİlze'de olan ve diğer ekentilerde açılmayan filmler..vs var olamaz mı? bu duruma çok denk geldim bir film aratıyorum 5 sitede buluyor ama üçünde açılmıyor birinde TR dublaj diğerinde orijinal ses ama altyazı yok. böyle örnekler de var
bu kadar tepki göstermene gerek yok. konuyu da uzatmayalım

iyi forumlar
Haklısın ben başlattım ben bitireyim

Ne alakası var birader dikkat ediyorum asıl sen her zaman aynı şeyi yazıyorsun. Burası forum ve insanlar gördükleri bir hatada geri dönüş yapıyorlar bunda bu kadar rahatsız olacak ne var.
Yapsınlar zaten de, 4 günde 5 kere yapmanın bence lüzumu yok.

Neden kavga ettiğinizi bile anlayamadım, arkadaş sitenin bozuk olduğunu söylemiş bu kadar.

Screenshot 2025 06 14 17 37 40 86 1c337646f29875672b5a61192b9010f9

@fsozkan 'ın uğraşısını görüp o işe kolaylık getirmek adına eklentilerden oluşan tabloyu web sayfası şeklinde otomatik hale getirdim.
@patr0n kardeşimin ilk mesajında yazdığı yerli depoları ekledim. İlk mesajına dahil edebilirsin @patr0n 😂

Ekli dosyayı görüntüle 8201

Çok fazla anlatmaya gerek yok lakin kısaca özellikleri:

• Toplam eklenti ve toplam yerli depo sayısı
  • Bilgilerin en son ne zaman güncellendiği (60 dakikada bir otomatik güncellenir eklentiler tablosu)
  • Medya türüne göre eklenti filtreleme
  • Depoya göre eklenti filtreleme
  • Arama ile eklenti bulma
Listeleme Özellikleri:
  1. @fsozkan 'ın yaptığıyla aynı mantıkta tüm depolardaki toplam eklenti sayısı (ortak eklentiler 1 sayılır)
  2. Eklentilerin türleri
  3. Aynı eklentiye sahip depoların gösterimi
  4. Eklentilerin simgeleri
  5. Eklentilerin dilleri
  6. Eklentilerin versiyonları (en yüksek versiyon kime aitse onun versiyonu)
  7. Eklentilerin açıklamaları
  8. Yetişkin içerik ise sansürleyerek listeleme
Ellerine , emeğine sağlık

Son düzenleme:
bak mesela süleymanlı bişe var şimdi baktım film en son jete gelen tamam açılmıyor ama 7 8 eklenti de çalışanı var benim de demek istediğim 1 yerde takılıp kalınması o site misal hiç düzelmedi cloudstreame küsüp silicekmiyiz zaten arkadaşlar kendileri de sayfaların guncel domaini değişince görüp düzeltiyolar o arada bu yazılardan onların yazdığı bişe de kaçıp gidiyor aksine filmi yazsınlar veya diziyi bakalım gerçekten o film atıyorum jet de açılmıyor ama her yerde yok mu gerçekten ben o zaman hak veririm yani benim anlatmak istediğim aslında tam olarak bu önce bir bakın ötekilere yada eğer bu güzelse ben aynısını yapıyım mesela 1 mesaj yazıyım jetfilm çalışmıyor sonra atıyorum dizipale giriyim şunu açtım bağlantı bulunamadı siz onu okurken altına dizfun da şu açılmıyor o arada depo sahibi bişe yazsa bunu da bu kadar mesaj içinde görememe yani neyse uzatıcak bişe değil burda fikir paylaşıyoruz herkesin kendi fikri ben bu şekilde düşünüyorum senin fikrin de o yönde iyi forumlar
Uzatmayalım konuyu kardeşim. Senin benim dememle olacak iş değil bu. Bırak yazsınlar bozuk diye

Geri